انريکه رسما با سلتاويگو خداحافظي کرد
کد خبر: ۴۰۰۸۱۲
| | 3241 بازدید
با جدايي سرمربي سلتاويگو از اين تيم احتمال حضور وي روي نيمکت بارسلونا در فصل آينده قوت گرفت.
لوئيس انريکه امروز (جمعه) در يک کنفرانس خبري به طور رسمي اعلام کرد که در پايان فصل جاري دست از هدايت سلتاويگو ميکشد و اين تيم را ترک ميکند.
انريکه 44 ساله که سابقه بازي در تيم بارسلونا را دارد و گفته ميشود که اصليترين گزينه هدايت اين تيم در فصل آينده است، با خودداري از اظهارنظر قطعي در خصوص پيوستناش به بارسلونا به خبرنگاران گفت: امروز براي من روز تلخي است. امروز من سرمربي سلتاويگو هستم و تا پايان فصل جاري هم اين تيم را هدايت خواهم کرد. احساس کردم بايد باشگاه را در جريان برنامههاي خود بگذارم تا آنها زمان کافي براي آماده کردن خود داشته باشند. جدايي من از سلتاويگو به هيچ عنوان به کادر مديريتي اين باشگاه ربط ندارد. من خانوادهام را در بارسلونا رها کردهام و جدايي از آنها در اين مدت برايم سخت بوده است.
انريکه افزود: من هيچ چيز را نه تأييد و نه تکذيب ميکنم. درباره آيندهام چيزي براي گفتن ندارم. اگر در آينده پيشنهاد جالبي دريافت کنم آن را بررسي خواهم کرد.
خودداري انريکه از اظهارنظر قطعي درباره پيوستن به بارسلونا در حالي است که او چندي پيش در منزل خود ملاقاتي خصوصي با آندوني سوبي سارتا، مدير ورزشي کاتالانها داشت، ملاقاتي که طبق ادعاي رسانههاي اسپانيايي جهت انجام مذاکرات اوليه براي عقد قرارداد ميان طرفين بوده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


