صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خليليان:

از کرانچار بابت کم‌کردن قراردادش ممنون هستيم

کد خبر: ۴۰۰۷۹۳
| |
3704 بازدید
مديرعامل باشگاه سپاهان گفت: از کرانچار ممنون هستيم که 25 درصد از مبلغ قراردادش را کاهش داد.

 مهرزاد خليليان در خصوص بودجه باشگاه سپاهان گفت: پيرو مذاکراتي که آقاي تاج با من کرده بود ما اين کار را انجام داديم و 15 ميليارد تومان را به عنوان سقف بودجه باشگاه در نظر گرفتيم که البته با 20 درصد افزايشي که براي تيم‌هاي ليگ برتري حاضر در ليگ قهرمانان آسيا در نظر گرفته شده است  اين مبلغ به 18 ميليارد تومان مي‌رسد که البته چون ما در ليگ قهرمانان آسيا حضور نداريم اين مبلغ براي ما 15 ميليارد تومان خواهد بود.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: ما تنها باشگاهي بوديم که گزارش مالي شفاف و دقيقي ارائه داديم و بايد بگويم که مبلغ 28 ميليارد توماني که اعلام شده بود فقط براي فوتبال ما نيست بلکه اين هزينه براي کل فعاليت‌هاي عمراني و ورزشي باشگاه سپاهان است که شامل تيم‌هاي پايه، مسائل عمراني، و ورزش‌هاي کارگري است.

مدير عامل باشگاه سپاهان در خصوص قرارداد زلاتکو کرانچار که گفته مي‌شود با کاهش 25 درصدي مواجه شده افزود: اين لطف آقاي کرانچار  بود که قبول کرد تا 25 درصد از قراردادش کم شود و ما از ايشان تشکر مي‌کنيم.

وي در پايان درباره نشست فوق‌العاده هيات مديره باشگاه سپاهان گفت: ما براي بررسي سقف بودجه باشگاه جلسه فوق‌العاده هيات مديره را برگزار مي‌کنيم و در اين باره تصميم‌گيري خواهيم کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟