میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

داعش ۱۶ فرمانده خود را اعدام کرد

به دنبال عقب نشینی شماری از عناصر و سرکردگان گروه تروریستی «داعش» از منطقه «فلوجه» به منطقه «جرف الصخر» این گروه تروریستی اقدام به اعدام 16 نفر از سرکردگان خود در جنوب عراق کرده است.
کد خبر: ۴۰۰۰۱۴
| |
17698 بازدید

یک منبع امنیتی عراقی اعلام کرد گروهک تروریستی «داعش» اقدام به اعدام ۱۶ سرکرده خود در جنوب عراق کرد. دلیل این اعدام‌ها‌ عقب‌نشینی این سرکردگان از منطقه «فلوجه» به «جرف الصخر» اعلام شد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری کل العراق (این)، یک منبع امنیتی عراقی اعلام کرد که به دنبال عقب نشینی شماری از عناصر و سرکردگان گروه تروریستی «داعش» از منطقه «فلوجه» به منطقه «جرف الصخر» این گروه تروریستی اقدام به اعدام 16 نفر از سرکردگان خود در جنوب عراق کرده است.
 
این منبع امنیتی وابسته به گردان هشتم لشکر 31 ارتش عراق افشا کرد که داعش اقدام به اعدام 16 نفر از سرکردگان خود در منطقه جنوب به خاطر عقب نشینی از فلوجه و ورود به منطقه الفاضلیه تابع منطقه جرف الصخر در 60 کیلومتری شمال استان بابل کرد.
 
این درحالی است که نیروهای امنیتی عراق بر منطقه جرف الصخر تسلط دارند و درحال پاکسازی آن از داعش و نیروهای آن است.
 
نیروهای امنیتی و ارتش عراق از 21 دسامبر 2013 میلادی تاکنون عملیات گسترده نظامی را در استان الانبار برای مقابله با گروه تروریستی داعش و پاکسازی آن از این گروه آغاز کرده است.
 
یک منبع امنیتی عراقی روز جمعه گذشته از آغاز حمله نیروهای امنیتی و ارتش عراق به مواضع داعش در شهر فلوجه برای پاکسازی آن از عناصر داعش از چهار محور بزرگراه بین المللی در جنوب فلوجه، محور السجر، محور النعیمیه و ورودیه شهر صنعتی خبر داده بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت