صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پزشک سپاهان:

نویدکیا برای جراحی به آلمان نمی‌رود

کد خبر: ۳۹۹۳۱۴
| |
2316 بازدید
پزشک تیم فوتبال سپاهان با اشاره به وضعیت کاپیتان این تیم گفت: محرم نویدکیا پیش از این عمل جراحی انجام داده و قرار نیست در سفر به آلمان جراحی کند.

دکتر محمدجعفر رشادی در گفت‌وگو با تسنیم در خصوص وضعیت محرم نویدکیا و سفر او به آلمان گفت: چند روزی است که با محرم در تماس نیستم، چرا که او به مالزی سفر کرده است. البته قرار بر این بود که نویدکیا به آلمان برود تا در مورد وضعیتش با جراح آلمانی خود صحبت کند. به احتمال فراوان او به زودی راهی این کشور خواهد شد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا قرار است محرم در آلمان جراحی کند، افزود: او قبلاً جراحی کرده و خبرهایی که در مورد این موضوع مطرح می‌‌شود، صحت ندارد. نویدکیا قرار است یکسری مراحل درمانی را زیر نظر پزشکان آلمانی پشت سر بگذارد ولی اینکه می‌‌گویند او قصد جراحی دارد به هیچ عنوان درست نیست. نویدکیا قطعاً مشکلی برای بازی کردن نخواهد داشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟