میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بوئینگ جانشین شاتل فضایی می‌شود

کد خبر: ۳۹۹۲۴۱
| |
8306 بازدید
شرکت بوئینگ در یک تغییر کاربردی تصمیم به ساخت فضاپیما برای سفر به فضا گرفته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، شرکت بوئینگ در نظر دارد از طرحی بهره‌برداری کند که در آن پروازهای فضایی توسط مسافران این خط پروازی صورت گیرد.
 
گفتنی است، شرکت بوئینگ اعلام نموده که این طرح را در سال ۲۰۱۷ راه‌اندازی خواهد کرد.
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، هواپیمای فضایی این شرکت که ۱۰۰- CTS نام‌گذاری شده برای پرواز به مدار کرهٔ زمین طراحی شده است.
 
شرکت بوئینگ ساخت این طرح را برای کمک به سازمان فضایی ناسا اعلام نموده، سازمان فضایی ناسا در سال ۲۰۱۱ شاتل فضایی را بازنشسته نمود و از آن تاریخ رفت‌وآمد فضانوردان به ایستگاه فضایی بین‌المللی تنها از طریق سفینه فضایی سایوز ساخت کشور روسیه صورت می‌گیرد.
 
شرکت بوئینگ اعلام نموده در طرح اولیه در هواپیمای فضاپیمای خود هفت مسافر می‌توانند قرار بگیرند و در آینده این هواپیما جایگزین فضاپیمای شاتل خواهد شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات