صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مسمویت ۳۰ دانش آموز با آب در یزد

کد خبر: ۳۹۹۰۲۷
| |
5539 بازدید

حدود ۳۰ نفر از دانش آموزان مدرسه ای در میبد پس از آشامیدن آب از آب سردکن ، مسموم و به بیمارستان منتقل شدند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، سرپرست بیمارستان امام جعفرصادق (ع) میبد استان یزد گفت: علت قطعی مسمومیت باید از طریق مرکز بهداشت اعلام شود اما  نتیجه آزمایشات که احتمال می دهیم بیماری های واگیردار و یا عفونی باشد ، در دست بررسی است .

جانب الله کارشناس مبارزه با بیماری ها در مرکز بهداشت و درمان میبد هم گفت : بعد از اعلام خبری مبنی بر دیده شدن  علائم بیماری گوارشی در یکی از مدارس میبد ، بلافاصله به مدرسه مراجعه کرده و از آب مدرسه و ‌مواد غذایی مشترک نمونه برداری کردیم که تا به حال نتیجه ای حاصل نشده است اما تحقیقات ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟