صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شجاعي دو هفته ديرتر به اردو ملحق مي‌شود

کد خبر: ۳۹۸۷۰۱
| |
2416 بازدید
رئيس باشگاه لاس‌پالماس تأييد کرد که هافبک ايراني اين تيم در دو ديدار آينده تيمش به ميدان خواهد رفت.

مسعود شجاعي، شنبه آينده مقابل تنه‌ريف و رئال مادريد کاستيا به ميدان مي‌رود. قوانين فيفا شرط کرده است که بازيکنان ملي‌پوش 25 روز پيش از شروع مسابقات جام‌جهاني 2014 در اختيار تيم ملي قرار بگيرند و اولين ديدار ايران در جام‌جهاي 16 ژوئن (26 خرداد) مقابل نيجريه در شهر کوريتيبا برگزار خواهد شد.

به گزارش فارس، مسعود ماه مارس گذشته اعلام کرد که تمام تلاشش را خواهد کرد که در ديدار مقابل تنه‌ريف به ميدان برود.

ميگوئل آنگل راميرز، رئيس باشگاه لاس‌پالماس در نشست خبري روز گذشته اعلام کرد که هافبک لاس‌پالماس نه تنها در دربي جزاير قناري بازي خواهد کرد، بلکه براي ديدار مقابل تيم دوم رئال مادريد که يک هفته پس از آن خواهد بود، نيز آماده است.

وي اضافه کرد که مذاکرات براي نگه داشتن اين بايکن مي‌تواند منجر به اين شود که شجاعي در بازي آخر هفته مقابل ريکرياتيو دو هوئلوا نيز بازي کند اما اين غيرممکن خواهد بود که وي در بازي مقابل مايورکا و پونفرادينا نيز به ميدان برود.

شجاعي که ماه آينده 30 ساله مي‌شود، در 27 بازي که در اين فصل براي لاس‌پالماس به ميدان رفته، پنج گل زده و هفت پاس گل داده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟