صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درگیری مرگبار پس از مراسم خواستگاری

کد خبر: ۳۹۸۶۷۹
| |
13230 بازدید
|

پسر جوان که در دعوای گروهی مرتکب قتل شده بود در جلسه محاکمه اتهاماتش را قبول کرد.

به گزارش قانون، شامگاه چهاردهم دی ماه سال 89 مرد 28 ساله‌اي به نام اصغر در زیباشهر ورامین قربانی دعوای گروهی شد.

 با اطلاع موضوع به پلیس 12 متهم در‌اين رابطه دستگیر شدند که مصیب 28 ساله در بازجویی‌ها به ارتکاب قتل اعتراف کرد.

پسر جوان در جریان تحقیقات گفت: وقتی پسر‌‌عمویم میثم به خواستگاری دختر عموی مقتول رفت مسیر زندگی‌ام تغییر کرد.

مقتول و پسرعموهایش که از‌اين موضوع عصبانی شده بودند با چوب دستی به مقابل خانه‌مان آمدند و دعوا به راه انداختند. در‌اين درگیری پسر عموی اصغر به نام مرتضی مرا کتک زده و پا به فرار گذاشت. من هم یک سنگ به سمت او پرت کردم و سنگ ناخواسته بر سر اصغر خورد و باعث مرگ او شد.

در ادامه تحقیقات مشخص شد در‌اين درگیری پسر جوانی نیزبر اثر پرتاب سنگ نابینا شده است. با تکمیل تحقیقات پرونده با صدور کیفرخواست برای محاکمه به شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. مهرماه سال گذشته نخستین جلسه دادگاه برگزار شد که با توجه به نقص پرونده ، قضات دادگاه آن را برای تحقیقات بیشتر به دادسرا بازگرداندند.

با رفع نواقص، پرونده دوباره به دادگاه کیفری بازگشت که  صبح ديروز جلسه دادگاه در شعبه 74 دادگاه کیفری برگزار شد.

در ابتدای جلسه نماینده دادستان با تشریح کیفرخواست گفت:‌اين پرونده 12 متهم دارد که 11 نفر با قرار وثیقه آزاد و مصیب به اتهام قتل در بازداشت به‌سر مي‌برد. همچنین متهم ردیف دوم با پرتاب سنگ باعث نابینایی یکی از افراد حاضر در نزاع شده است.

در ادامه اولیای دم با قرار گرفتن در جایگاه برای قاتل تقاضای قصاص کردند. مصیب نیز پس از تفهیم اتهام در دفاع از خود گفت: من قصد کشتن کسی را نداشتم و زمانی که درگیری رخ داد اقدام به پرت کردن سنگ کردم. نمي‌دانم چرا سنگ به سر اصغر اصابت کرد و باعث مرگ او شد.

در ادامه متهم ردیف دوم نیز در جایگاه قرار گرفت و گفت: من در‌اين درگیری برای دفاع از خود تنها سنگ پرتاب کردم که‌اين کار باعث نابینایی یکی از افراد شد.

پس از دفاع دیگر متهمان پرونده، قضات دادگاه برای صدور حکم وارد شور شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱۷
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
عجب خواستگاری پرماجرایی . چرا بعضی ها فقط بلدند دعوا کنند ؟ چرا نمی توانند مثل آدم با همدیگر صحبت کنند و مشکلاتشان را حل کنند ؟ مگر عصر حجر است که با سنگ دعوا راه انداخته اند ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
چون جای اینکه تو دوران مدرسه یاد بگین با صحبت میشهموضوع رو حل کرد یاد میگیرن با دعوا مشکلشونو حل کنن
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
والا بابای ما هم بلد نیست صحبت کنه تو سن 68 سالگی .
همايون
|
United Kingdom
|
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
با سلام،
متوجه نشدم،  پسر‌‌عموی متهم (میثم) به خواستگاری دختر عموی مقتول رفته چرا مسیر زندگی‌ متهم تغییر کرده؟   چه ربطى بهم داره؟
فرفره
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
وقتى كه عقل نباشه ، جون در عذابه!!
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
همایون جان اینروزا خیلی از اتفاقات ربطی به هم ندارن ولی اتفاق دیگه.............!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
عجیبه مراسم سنگ پرت کنون معمولا قبل از خواستگاریه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
یاده سریال برره افتادم؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
سر یک ... . واقعاً جای تاسفه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
پس مهران مدیری الکی از مراسم خواستگار زنون فیلم نساخته بود !! داستان واقعی بود پس!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
تابلوئه داستان خواستگاری نبوده، اگه خواستگاری بود که دعوا نمی خواست، دختره یک کلمه می گفت نه و تمام میشد...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
به طرف ادم سنگ پرت کردی نه شیشه !حال میگوید نمیدانم چرا باعث مرگش شد؟!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟