صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعترافات مردی که همسر و 2 دخترش را کشت

کد خبر: ۳۹۸۴۳۲
| |
12612 بازدید
|

مردی که همسر و دو دختر معلولش را به قتل رسانده است، در بازجویی‌ها جزییاتی از جنایتش را شرح داد و گفت قصد داشت بعد از این جنایت خودکشی کند.

به گزارش شرق، ماموران پلیس شهرستان استهبان استان فارس روز دهم فروردین در جریان وقوع جنایتی هولناک قرار گرفتند و وقتی به محل اعلام‌شده رفتند فهمیدند مردی همسر و دو دختر 10 و 15ساله‌اش را به قتل رسانده است.

کارآگاهان مطلع شدند عامل این جنایت که حسن نام دارد بعد از کشتن اعضای خانواده‌اش فراری شده است و به احتمال زیاد قصد دارد شهر را ترک کند به همین دلیل تمام راه‌های خروجی زیرنظر گرفته و سرانجام متهم دستگیر شد. 

در همین حال صحنه جنایت مورد بررسی قرار گرفت و معلوم شد حسن ابتدا در خانه خودش به همسر و دختر بزرگش شلیک کرده و آنها را کشته، سپس به خانه پدرش که روبه‌روی منزلش است، رفته و با تهدید ساکنان دختر دیگرش را به قتل رسانده است. همچنین معلوم شد او برای این جنایت از سلاحی شکاری استفاده کرده است.

کارآگاهان همچنین متوجه شدند متهم یک فرزند دیگر هم دارد که به او آسیبی نرسانده است. 

حسن بعد از انتقال به پلیس اگاهی به ارتکاب جنایت اقرار کرد. کارآگاهان سپس به تحقیق درباره این واقعه پرداختند و فهمیدند دو دختر متهم از معلولیت ذهنی رنج می‌بردند و پدر آنها از مدت‌ها قبل رفتارهای تندی نسبت به خانواده‌اش داشته است.

 متهم در بازجویی‌های تخصصی جزییات قتل‌ها را شرح داد و گفت: «داشتن دو دختر معلول زندگی را برایم سخت کرده بود. هزینه نگهداری از آنها زیاد بود و من از عهده‌اش برنمی‌آمدم. از طرفی اعتیاد داشتم و این مساله شرایط را سخت‌تر می‌کرد. من برای اینکه بتوانم آزادانه مواد مصرف کنم همسرم را هم معتاد کرده بودم و دونفری هرویین می‌کشیدیم. از شرایطی که داشتم بسیار ناراضی بودم و همیشه دنبال راهی می‌گشتم تا خودم را از این وضعیت نجات بدهم به همین دلیل از مدت‌ها قبل نقشه قتل را کشیدم و روز حادثه بعد از اینکه به خانه رفتم دخترم را هدف گرفتم. همسرم خواست مانع من شود ولی او را کشتم سپس چون می‌دانستم دختر کوچکم در خانه پدرم است به آنجا رفتم. بسیار عصبانی بودم. پدر و پسرم با دیدن من به‌شدت ترسیدند و سعی کردند جلویم را بگیرند اما من از شدت خشم متوجه اعمالم نبودم به همین دلیل آنها را از خانه بیرون کردم و وقتی با دخترم در خانه تنها شدم او را هم به قتل رساندم و فرار کردم. هدف من این بود که خودکشی کنم تا از این وضعیت خلاص شوم اما دستگیر شدم.»

بنا بر این گزارش متهم در حال حاضر در بازداشت به‌سر می‌برد و تحقیقات از او همچنان ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۳۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
حیوووووووووووون کثافت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
حیوان این کارو نمیکنه بگو همون انسان کثیف
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
هی داد بیداد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
الله اكبر .خدايا خودت به دادمان برس.
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
یا امام زمان نظری کن
دلم داره میترکه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
بی وجدان اعتیاد خودش کم نبوده زنش را هم معتاد کرده!
پرتو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
خدایا استانه تحمل ادم ها چقدر پایین امده تا حدی که حتی تحمل ناراحتی و مشکلات خانواده خود را ندارند.
ايراني00
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
آره. تو كه راست ميگي.
آخه بيرحم,زنتو كه معتاد كردي. انتظار داشتي از يه پدر و مادي مافنگي بچه هوري پري نصيبت بشه؟؟ اگه واقعا هدفت خودكشي بود كه بعد از آخرين قتلت, خودتو خلاص ميكردي نه اينكه فرار كني!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
کی این اعتیاد ریشه کن میشود خدا داند؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
اون که تحمل بچه هایش را نداشت چرا انها را به بهزستی نسپارید,حال که معلول بودند حق زندگی نداشتند؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
اگر قصاص نشود و زنده بماند پسرش همیشه از ترس کشته شدن به دشت پدرش با ترس و وحشت زندگی میکند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
فقط اعدام
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟