میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هلاکت چند تروریست سعودی در یمن

در درگیری نیروهای ارتش یمن و عناصر القاعده در استان شبوه 37 نفر از این تروریست‌ها از پای در آمدند؛ بیشتر این تروریست‌ها سعودی، افغان، سومالیایی و چچنی بودند.
کد خبر: ۳۹۸۱۴۲
| |
3864 بازدید
در درگیری نیروهای ارتش یمن و عناصر القاعده در استان شبوه 37 نفر از این تروریست‌ها از پای در آمدند؛ بیشتر این تروریست‌ها سعودی، افغان، سومالیایی و چچنی بودند.

به گزارش العالم، ارتش یمن اعلام کرد که دیروز توانست در درگیری با عناصر القاعده در استان شبوه در جنوب این کشور، 37 نفر از آن ها را به هلاکت برساند و دهها نفر را زخمی کند.

یک منبع نظامی به خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) گفت، اکثر افراد کشته شده القاعده، سعودی، افغان، سومالیایی، چچنی و از کشورهای دیگر بودند.

وی اظهار داشت ارتش یمن توانست تعدادی از خودروها و سلاح های افراد مسلح القاعده را منهدم کند.

سبأ همچنین به نقل از یک منبع امنیتی خاطرنشان کرد، نیروهای امنیتی یمن بمبی را در نزدیکی ساختمان امنیت سیاسی (سازمان اطلاعات) در شهر البیضاء در مرکز این کشور خنثی کردند.

این منبع افزود افراد ناشناس مظنون به عضویت در القاعده این بمب را کار گذاشته بودند.

بنابراین گزارش، در شهر البیضاء درگیری های پراکنده بین نیروهای ارتش یمن و عناصر القاعده رخ می دهد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات