ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تاکید مرکل بر ادامه روند مذاکرات ایران و 1+5

صدراعظم آلمان روز جمعه گفت باید اجازه داد مذاکرات هسته‌ای کنونی با ایران، مسیر خود را بپیماید.
کد خبر: ۳۹۷۵۶۶
| |
5011 بازدید
صدر اعظم آلمان روز جمعه با وجود حمایت از ادامه مذاکرات هسته‌ای با ایران، گفت تحریم‌ها همچنان جزو گزینه‌های مد نظر برای مقابله با تهران هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان روز جمعه گفت باید اجازه داد مذاکرات هسته‌ای کنونی با ایران، مسیر خود را بپیماید.

با این حال، مرکل که در واشنگتن و بعد از دیدار با «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا صحبت می‌کرد، گفت اعمال تحریم‌ همچنان یکی از گزینه‌های مقابله با ایران است.

صبح جمعه هم یک مقام ارشد کاخ سفید به روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست» گفته بود در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای با ایران، واشنگتن گزینه‌های متعددی دارد که آن‌ها را بررسی خواهد کرد.

ایران و گروه موسوم به 1+5 (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان) روز 23 اردیبهشت چهارمین دور از مذاکرات جامع هسته‌ای را در شهر وین برگزار می‌کنند. طرفین اعلام کرده‌اند که از این دور بررسی پیش‌نویس توافق نهایی، آغاز می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟