صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اقدام ضد ایرانی شرکت یاهو

کد خبر: ۳۹۷۵۰۲
| |
18585 بازدید

هافینگتن پست نوشت: یاهو تصمیم گرفته است که به ساکنان ایران اجازه ساخت ایمیل جدید را ندهد.

به گزارش «انتخاب»، این درحالی است که وزارت خارجه آمریکا تصمیم به لغو تحریم های ایران در حوزه تکنولوژی گرفته است.

یاهو به جای ارائه خدمات ایمیل، اشتراک گذاری تصویر و ... به میلیون ها کاربر ایرانی، از ساخت ایمیل جدید توسط ایرانیان ممانعت بعمل آورده است.

برای مردم آمریکا که بیشتر از جی میل و هات میل استفاده می کنند، عدم دسترسی به یاهو مسئله ی بزرگی به نظر نمی آید.

با این حال یاهو پرطرفدارترین ارائه دهنده خدمات ایمیل در ایران است و 63 درصد کاربران اینترنتی این کشور از یاهو استفاده می کنند.

شهرت یاهو بر سر رسوایی آژانس امنیت ملی آمریکا به شدت خدشه دارد شده است، به همین دلیل مدیرعامل یاهو گفته است که این کمپانی نیازمند جلب اعتماد مجدد کاربرانش است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟