میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
رئیس محیط زیست گناوه و دیلم خبرداد

کشف لاشه نهنگ ۱۴ متری در ساحل دیلم

لاشه یک نهنگ بزرگ به طول 14 متر که در اطراف سواحل روستای لیلتین شهرستان دیلم به گل نشسته بود، کشف شد.
کد خبر: ۳۹۶۹۰۵
| |
14471 بازدید
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان‌های گناوه و دیلم گفت: لاشه یک نهنگ ۱۴ متری که دراطراف سواحل روستای لیلتین شهرستان دیلم به گل نشسته بود، کشف شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمد تولیده عصر امروز در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه لاشه یک نهنگ بزرگ در سواحل دیلم یافت شد، اظهار کرد: لاشه یک نهنگ بزرگ به طول 14 متر که در اطراف سواحل روستای لیلتین شهرستان دیلم به گل نشسته بود، کشف شد.

وی با بیان اینکه این نهنگ از نژاد گرمسیری براید از گونه‌های نادر است، تصریح کرد:  این نهنگ به سبب برخورد با شناورها در آب‌های خلیج فارس تلف شده که جای برخورد آن با شناور بر بدنه این جانورنمایان است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناوه و دیلم طول این نهنگ را درحدود 14 متر اعلام کرد و گفت: این جانور پس از برخورد با شناور بر اثر جریان آب به ساحل آمده و به گل نشسته است.

وی گفت: سواحل خلیج فارس درمسیر مهاجرت این نهنگ‌ها نیست و گونه‌هایی هستند که به صورت سرگردان یا بحث تغذیه‌ای به خلیج فارس می‌آیند.

تولیده با بیان اینکه این موجودات عظیم الجثه دریایی بر اثر برخورد و یا گرفتار شدن در تورهای ماهیگیری تلف می‌شوند، گفت: پس از تلف شدن این گونه جانوران دریایی با جریان آب دریا به سمت سواحل کشانده می‌شوند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت