صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تمرينات ملوان از روز شنبه آغاز مي‌شود

کد خبر: ۳۹۶۵۵۱
| |
2723 بازدید
تمرينات تيم فوتبال ملوان انزلي از روز شنبه آغاز مي‌شود.

براساس اعلام کادر فني تمرينات تيم فوتبال ملوان از روز شنبه در زمين حسن‌رود انزلي و از ساعت 16 و 30 دقيقه آغاز خواهد شد.

اين در حالي است که 9 بازيکن ملوان قراردادشان به پايان رسيده اما برخي ديگر از بازيکنان اين تيم قراردادهاي دو يا سه ساله با ملوان دارند.

مازيار زارع، جلال رافخايي، اميرحسين فشنگچي، احمد آهي، سيامک کوروشي و 4 بازيکن ديگر ملوان قراردادشان با اين باشگاه به پايان رسيده است.

به گزارش فارس، باشگاه ملوان همچنين قصد دارد پس از آغاز تمرينات زماني را براي انجام تست از بازيکناني که علاقمند به حضور در اين تيم هستند اختصاص بدهد.

نصرت ايراندوست سرمربي اين فصل ملوان است که جانشين دراگان اسکوچيچ شده است. ملوان فصل گذشته به مقام هفتمي در ليگ برتر رسيد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟