صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تیم پروجا دومین فینال را برد

تیم ملی والیبال ایران همچنان در انتظار کواچ

کد خبر: ۳۹۶۴۶۵
| |
2929 بازدید
تیم پروجیای ایتالیا در حالی در دومین دیدار فینال سری آ به پیروزی رسید که تیم ملی والیبال ایران همچنان بدون سرمربی است و منتظر است تا پس از حضور کواچ در ایران برنامه‌های خود را به طور جدی پیگیری کند.

به گزارش ایسنا؛ تیم پروجیا که هدایت آن را "اسلوبودان کواچ" سرمربی تیم ملی والیبال ایران بر عهده دارد، در دومین دیدار فینال سری آ ایتالیا مقابل لوبه بانکا سه بر دو به پیروزی رسید.

شاگردان کواچ که دیدار اول را با نتیجه مشابه سه بر دو واگذار کرده بودند، در این مسابقه ست‌های اول، چهارم و پنجم را با امتیازات 25 بر 23، 25 بر 19 و 15 بر 12 از آن خود کردند و ست‌های دوم و چهارم را 25 بر 21 و 25 بر 23 واگذار کردند و می‌بایست سومین مسابقه فینال را در خانه لوبه بانکا برگزار کنند.

بر اساس این گزارش، تیم ایتالیایی کواچ در حالی به مراحل پایانی لیگ والیبال این کشور رسیده است که اسامی 22 بازیکن تیم ملی ایران برای حضور در لیگ جهانی در غیاب این مربی اعلام شده است و هنوز به طور دقیق معلوم نیست که کواچ حتی به بازی تدارکاتی ایران مقابل استرالیا خواهد رسید یا خیر؟!

در حال حاضر تیم ملی والیبال ایران زیر نظر حسین معدنی و "چورا" دستیاران "کواچ" اداره می‌شود.

تیم ملی والیبال ایران باید از هفته اول خردادماه در لیگ جهانی والیبال به میدان برود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟