میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

در این اغذیه فروشی مهربان باش، تخفیف بگیر!

مشتری‌های یک اغذیه فروشی در آلمان اگر مهربان باشند و رفتارشان دوستانه باشد، می توانند تخفیف بگیرند.
کد خبر: ۳۹۶۴۲۸
| |
14782 بازدید
مشتری‌های یک اغذیه فروشی در آلمان اگر مهربان باشند و رفتارشان دوستانه باشد، می توانند تخفیف بگیرند.

به نوشته همشهری، خبرگزاری آلمان از فرانکفورت گزارش داد، صاحب این مغازه، خوراکی‌ها را با قیمت‌هایی عرضه می‌کند که به میزان مودب بودن مشتری در دادن سفارش بستگی دارد.

قیمت یک فنجان قهوه 10 دلار است، اما اگر هنگام سفارش در پیشخوان این مغازه واقع در شهر اشتوتگارت در جنوب غرب آلمان مودبانه بگویید «قهوه لطفا» می‌توانید برای هر فنجان فقط 3 دلار بپردازید.

کارستن هندریکز که رستوران کانتینشن را اداره می‌کند، با لبخند می‌گوید: برخی مشتری‌ها به شکل مبالغه آمیزی مودب هستند و از من تقاضای تخفیف بیشتری می کنند.

هندریکز می‌گوید که این سیاست قیمت گذاری فقط برای تفریح است و او هرگز یک آدم عبوس خسیس را مجبور نکرده که 10 دلار بپردازد.

او این ایده را از رستوران «لا پتیت سیرا» در شهر نیس واقع در جنوب فرانسه الهام گرفته است. این رستوران فرانسوی که صاحبش به مشتریان درباره رفتار زشت و بی‌ادبانه هشدار می‌دهد، در میان گردشگران مشهور و محبوب شده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات