صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گیگز رهبر شیاطین سرخ شد

کد خبر: ۳۹۵۲۴۳
| |
10361 بازدید

درپی برکناری دیوید مویس از هدایت منچستر یونایتد، رایان گیگز سرمربی این تیم شد.

به گزارش سایت باشگاه منچستر یونایتد، پس از برکناری مویس، رایان گیگز، بازیکن 40 ساله این تیم تا پایان فصل و تا زمان انتخاب سرمربی جدید، سکان هدایت تیم را به عهده خواهد گرفت.

این در حالی است که سر الکس فرگوسن که 13 بار این تیم را به قهرمانی در لیگ برتر انگلیس رسانده بود، پس از 26 سال خود را بازنشسه کرده و مویس 50 ساله را به عنوان جانشین خود برگزیده بود. مویس نیز که آن زمان سرمربی اورتون بود، آن تیم را با قراردادی شش ساله به مقصد منچستر ترک کرد.

اخراج مویس به دلیل عملکرد ضعیف تیم منچستر در فصل جاری و از دست دادن تمامی جام‌ها و نیز جایگاهی در لیگ‌های اروپایی فصل آینده می‌باشد.

منچستر اکنون با 75 امتیاز در رده هفتم جدول رده‌بندی لیگ قرار دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟