دستگیری قاچاقچیان چوب‌کمیاب درکارگاه چوب‌بری

رئیس پلیس آگاهی گیلان از دستگیری قاچاقچیان چوب در کارگاه چوب‌بری کوچصفهان رشت و کشف تعداد 943 اصله چوب جنگلی کمیاب خبر داد.
کد خبر: ۳۹۵۱۶۸
| |
4929 بازدید
رئیس پلیس آگاهی گیلان از دستگیری قاچاقچیان چوب در کارگاه چوب‌بری کوچصفهان رشت و کشف تعداد 943 اصله چوب جنگلی کمیاب خبر داد.

فرهاد فلاح‌کریمی امروز در گفت‌وگو با فارس در رشت با اشاره به کشف چوب‌های قاچاق اظهار کرد: فعالیت عده‌ای افراد سودجو که با ترفندهای مختلف اقدام به قطع غیرمجاز درختان جنگلی کمیاب و در مکانی صعب‌العبور کرده و منتظر فرصت مناسب برای تبدیل و انتقال آنها بودند به پلیس گزارش شد.

وی با بیان اینکه بررسی موضوع در دستور کار ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا قرار گرفت، افزود: ماموران با تشکیل گروه‌های ویژه و هماهنگی با عوامل اداره منابع طبیعی رشت در یک اقدام غافلگیرانه در دو روز متوالی موفق شدند تعداد 943 اصله چوب جنگلی کمیاب را کشف کنند.

این مسئول با اشاره به اینکه در این راستا دو متهم دستگیر شدند، خاطرنشان کرد: هر کدام به طور جداگانه دارای یک واحد کارگاه چوب‌بری در بخش کوچصفهان رشت بودند.

وی از انتقال چوب‌های کشف شده به اداره منابع طبیعی رشت خبر داد و یادآور شد: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت