صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تلاش بلغارها برای بازگرداندن کازیسکی به تیم ملی

کد خبر: ۳۹۴۷۲۹
| |
1984 بازدید
سرمربی تیم ملی والیبال بلغارستان امیدورار است ستاره این تیم به جمع سایر همبازیانش بازگردد.

به گزارش تسنیم، سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال بلغارستان هنوز از بازگشت ستاره تیمش ناامید نشده است. ماتی کازیسکی، ستاره 30 ساله و 202 سانتیمتری تیم ملی بلغارستان که 3 مدال برنز مسابقات قهرمانی اروپا در سال 2009، جام جهانی 2007 و قهرمانی جهان 2006 را با این تیم و چندین قهرمانی با تیم‌های مختلف در سری A1 والیبال ایتالیا دارد در حال حاضر در لیگ ترکیه مشغول است. 

او در سال 2012 به خاطر فساد فدراسیون والیبال بلغارستان به همراه رادوستین استویچف، سرمربی وقت تیم ملی، همکاری خود را با والیبال بلغارستان قطع کرد ولی با این حال کامیلو پلاسی، سرمربی تیم ملی بلغارستان امیدوار است کازیسکی به تیم ملی برگردد. 

پلاسی می‌گوید: من به کازیسکی به عنوان یک بازیکن احترام می‌گذارم و او هم به من به عنوان سرمربی تیم احترام می‌گذارد. اگر نظر او در مورد بازگشت به تیم ملی عوض شد،‌ تلفن من در تمام 24 ساعت روشن است. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟