صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برنامه دل‌پیرو برای خداحافظی به تعویق افتاد

کد خبر: ۳۹۴۶۷۶
| |
2428 بازدید
بازیکن تیم فوتبال سیدنی گفت: شکست همه برنامه‌هایم را بر هم ریخت و باعث شد تا من نتوانم برنامه‌ریزی دقیقی در مورد آینده‌ام داشته باشم.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران و به نقل از پایگاه خبری کالچونیوز، الساندرو دل‌پیرو بازیکن اسبق یوونتوس و هافبک تیم فوتبال سیدنی بعد از شکست تیمش مقابل تیم ملبورن و از دست دادن امیدش برای قهرمانی در این فصل گفت: متأسفانه برنامه‌ها آن طور که انتظار می‌رفت پیش نرفته و ما نتوانستیم مسیر را برای رسیدن به قهرمانی در فوتبال استرالیا برای خود هموار کنیم؛ این اتفاق بسیار ناخوشایندی بود و همه برنامه‌ریزی‌های مرا برای آینده بر هم ریخت؛ در حال حاضر تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که می‌خواهم استراحت کنم تا ببینم چه اتفاقی برای آینده رخ خواهد داد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟