صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رضا ضراب: جاسوس نیستم

رضا ضراب، از متهمان اصلی عملیات پول شویی و رشوه در ترکیه پس از آزاد شدن در گفت‌وگو با یک شبکه تلویزیونی این کشور در پاسخ به این سوال که آیا شما جاسوس ایران هستید؟ گفت: نه، من تنها یک تاجر هستم، نه تنها جاسوس ایران بلکه جاسوس هیچ کشوری نیستم. در واقع من تاجری هستم که با اقداماتی که تاکنون انجام داده‌ام برای اقتصاد ترکیه منافع بسیاری به همراه داشته‌ام.
کد خبر: ۳۹۴۶۶۴
| |
5182 بازدید
رضا ضراب در ادامه اعترافاتش با تاکید بر اینکه جاسوس ایران نیست، گفت: من برای رفت و آمد به ایران هیچ مشکلی ندارم.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری تایم ترک، رضا ضراب، از متهمان اصلی عملیات پول شویی و رشوه در ترکیه پس از آزاد شدن در گفت‌وگو با یک شبکه تلویزیونی این کشور در پاسخ به این سوال که آیا شما جاسوس ایران هستید؟ گفت: نه، من تنها یک تاجر هستم، نه تنها جاسوس ایران بلکه جاسوس هیچ کشوری نیستم. در واقع من تاجری هستم که با اقداماتی که تاکنون انجام داده‌ام برای اقتصاد ترکیه منافع بسیاری به همراه داشته‌ام.

ضراب درباره ارتباطش با بابک زنجانی گفت: این فرد یک شخص شناخته شده در ایران است؛ تنها از دور این فرد را می‌شناسم و دو بار با وی دیدار کرده‌ام. ما با یکدیگر دوست و یا شریک نیستیم. در واقع برخی تلاش می‌کنند که سناریوهای جدیدی ایجاد کنند.

این تاجر ایرانی‌الاصل درباره ممنوع‌الورود شدن به ایران گفت: تاکنون از سوی دولت ایران حکم دستگیری درباره من صادر نشده است. هر زمانی که بخواهم می‌توانم وارد ایران شده و یا خارج شوم. در این باره هیچ مشکلی وجود ندارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟