صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مهم‌ترین اردو‌ تیم ملی به بی‌فایده‌ترین اردو‌ تیم ملی تبدیل شد؛

تیم‌ ملی در ژوهانسبورگ «بی‌صاحب» ماند

مهم‌ترین اردو‌ آماده‌سازی تیم ملی ایران برای جام‌جهانی، به بی‌فایده‌ترین آن‌ها تبدیل شده است. کی‌روش با ده تن تهران را ترک کرد و شش تای دیگر روز گذشته به ژوهانسبورگ اضافه شدند. این در حالی است که دستیار کی‌روش هنوز در تهران است و عجیب‌تر آنکه دبیرکل فدراسیون که سرپرست تیم ملی هم هست، هنوز به اردو افزوده نشده است.
کد خبر: ۳۹۴۳۷۲
| |
23907 بازدید
|
تیم ملی در ژوهانسبورگ «بی‌صاحب» مانده و همه در تهران تهدید می‌کنندمهم‌ترین اردو‌ آماده‌سازی تیم ملی ایران برای جام‌جهانی، به بی‌فایده‌ترین آن‌ها تبدیل شده است. کی‌روش با ده تن تهران را ترک کرد و شش تای دیگر روز گذشته به ژوهانسبورگ اضافه شدند. این در حالی است که دستیار کی‌روش هنوز در تهران است و عجیب‌تر آنکه دبیرکل فدراسیون که سرپرست تیم ملی هم هست، هنوز به اردو افزوده نشده است. با این وضعیت پر بیراه هم نیست که اردو‌ تیم ملی به سوژه رسانه‌های خارجی بدل شده است.

به گزارش «تابناک»، پنجاه و چهار روز مانده به جام‌جهانی، فوتبال تیم ملی فوتبال ایران در وضعیتی نامشخص است و موج اظهار‌نظرهای شکل گرفته‌ پیرامون این تیم در حال ساخت یک بحران بزرگ است که شاید موجب دو یا چند‌دستگی در اردو‌ تیم ملی شود؛ مسأله‌ای که می‌توانست با درایت مسئولان فدراسیون فوتبال به‌ آسانی حل شود، ولی هم‌اکنون به ‌مناقشه‌ای بزرگ بدل شده است.

بنا بر این گزارش، بسیار روشن است که کارلوس کی‌روش، دست‌کم از سه ماه پیش از پایان سال، وضعیت اردوهای خود را برای تیم ملی ‌اعلام کرده بود و به همین منظور هم مسابقات لیگ با یک برنامه‌ریزی قابل قبول، یک ماه زود‌تر از موعد به پایان رسید و می‌ماند تنها حضور چهار تیم ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا که دست‌کم از شش ماه قبل برنامه‌هایش به ریز در اختیار مسئولان فدراسیون بود.

اما بی‌تدبیری همیشگی مدیران فدراسیون فوتبال، که سال‌هاست استراتژی خنده و بی‌خیالی را در پیش گرفته‌اند، موجب شده تا اردو‌ تیم ملی ایران در آفریقای جنوبی به مزرعه سن‌زده‌ای شباهت داشته باشد که پس از چند روز از آغاز تمرینات، تازه روز گذشته صاحب دروازه‌بان شده است!

ناگفته نماند که خط خوردن شش بازیکن تیم سپاهان هم گوشه کوچکی از عصبانیت بزرگ کی‌روش از مسئولان فدراسیون فوتبال بود. با پیروزی سپاهان برابر السد و شانس صعود این تیم از گروه خود حضور بازیکنان این تیم در اردو تیم ملی باز هم به تعویق افتاد و این در کنار چراغ سبز کفاشیان به مسئولان سپاهان، موجب شد تا کی‌روش که به پافشاری بر تصمیمات خود مشهور است، تصمیم به خط زدن شش بازیکن سپاهانی از اردو‌ تیم ملی بگیرد و اگر این روند ادامه داشته باشد، شاید بازیکنان سپاهان باید قید جام‌جهانی را بزنند.

نگاهی به این لیست نشان می‌دهد که از میان این شش تن حداقل رحمان احمدی و احسان حاج‌صفی شانس حضور ثابت در ترکیب تیم ملی را دارند و حضور احمدی با توجه به حذف رحمتی از ترکیب تیم ملی برای کاروان ایران بسیار اهمیت دارد.

اما این تنها بخشی از رخدادهای کوچک اردو‌ تیم ملی است. مهدی محمد نبی در حالی روز گذشته در خصوص حضور بازیکنان سپاهان در اردو‌ تیم ملی با قطعیت سخن می‌گفت که خود‌ به ‌سرپرستی تیم ملی در اردو‌ این تیم حضور ندارد و همین ‌موجب شده تا روابط او و کی‌روش از حالت عادی خارج شود و اخباری به بیرون درز کند تا رئیس فدراسیون در واکنش به آن بگوید: «خبر‌ها در‌‌باره برکناری نبی از سرپرستی تیم ملی درست نیست و موضوع سرپرستی تیم‌ملی جزو اختیارات کی‌روش نیست که او در این‌ باره تصمیم بگیرد‌».
 
گویا سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در آفریقای حنوبی از اینکه اینگونه مسئولان فدراسیون پشت او را خالی کرده‌اند و حتی در تهران علیه او مصاحبه‌های جنجالی می‌کنند و موضع می‌گیرند حسابی ناراحت است و مدعی شده، کسی از تیم ملی ایران حمایت نمی‌کند.

به ‌هر حال وضعیت اردو‌ تیم ملی ایران در افریقای جنوبی چندان خوب نیست، حال‌ آنکه دیگر تیم‌های آسیایی با امکانات فراوان آماده حضوری آبرومند در برزیل می‌شوند و بعید نیست با این وضعیت پس از پایان جام‌جهانی، تنها افسوس و حسرت برای روزهای از دست رفته در ورزش ایران ‌بماند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۶۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
چیزی به اسم درایت در فدراسیون کفاشیانی وجود ندارد،همه برنامه ها دیمی است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
اخرش 6تا از ارزانتین می خوریم 3تا هم از نیجریه و بوسنی این خوشبینانه ترین حالتشه...کیروش تنها که معجزه نمی کنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
فقط اعدام

اینو جدی گفتم .

باید ریشه همچین علف های هرز رو زد .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
حبس ابد بهتره ولی کی رو میگی؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
خیلی بی مزه ای...
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
بابا تواام که مشکل روانی داری مگه هر کی هرکاری کردو باید اعدام کنن ما باید از بالا درست رای بدیم که تا پایین آدم حسابی انتخاب بشن که مدیر باشن نه امثال بگم بگمایی و که عقده دارند...
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
ما فقط هدفمان رسیدن به جام جهانی است نه کسب امتیاز در جام جهانی . باید تشویقی گرفتن ها بعد از کسب نتیجه در جام جهانی داده می شد نه قبل از آن.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
ببخشيد شما اين كامنت رو براي كدوم مطلب گذاشتي؟؟ نكنه يه مطلب ديگه رو ميخوندي بعد اشتباهي اينجا كامنت گذاشتي عزيزجون؟؟؟؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
تیم ملی فوتبال هر کشور حکم ارتش آن کشور را دارد و بازیکنان آن سربازان وطن هستند و خائنین به این تیم مانند کفاشیان و امثال او باید محاکمه شوند
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
نتایج تیم ملی در جام جهانی :
ایران 1 - نیجریه 4
ایران 0 - آرژانتین 5
ایران 1- بوسنی 3
آخر هر بازی : ورزشکاران دلاوران نام آوران
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
این کفاشیان اگه رییس فدراسیون فوتبال کره شمالی بود تا حالا ده بار با کاتیوشا یا شعله افکن اعدام شده بود
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
هر چی میکشیم از این کفاش باشیه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
تیم ملی کیلو چنده؟
ناهار نخردم !!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
داداش فدایی داری
ناشناس
| Canada |
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
انشالا بخری
ناشناس
|
Turkey
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
بیچاره کیروش گیر ما افتاده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
بیچاره کیروش گیر کفاشیان افتاده
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
وضعیت تیم ملی هم مثل قانون هدفمندی یارانه ها شده....
هر روز بدتر از دیروز...
اینجا ایران است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
بازیکنانی که میلیاردی از هدفمندی یارانه ها پول به جیب می زنند چرا نمی خواهند3ماه به تیم ملی کشورشون خدمت کنند؟
پاسخ ها
سیدمحمد
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
کجائی رفیق ،مگر تقصیر بازکنه ؟اینها همه از درایت ،تفکر ،مدیریت ،برنامه ریزی و آینده نگری مسئولان محترم و خبره ورزشی و مملکتی کشور عزیز مان ایران است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
من سپاهانی ام از این وضعیتی هم که به وجود اومده ناراحتم ولی انصافا سپاهان اون 6 نفر را بده برن تو عربستان بشیم کیسه گل عربا خوبه؟ مردم خوشحال میشن؟ کی روش راضی میشه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
شما که چند بار4صفر به عرب ها باختید این بار هم روش
باباعلی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
عزیزدل تیم ملی مهمتراست یایک تیم شهرستانی؟جام جهانی مهمتراست یالیگ آسیا؟جام جهانی هر4سال یک باربرگزارمیشه جام آسیاهرسال سپاهان میتونه سال دیگه جبران کنه.............
میثم
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
اینجا رقابت باشگاهی اگه بخوره همه 2 روز دیگه همه یادشون میره ولی اگه جام جهانی 6تا بخوره چی؟ابروی ایران نمیره؟نگو تیم های اروپایی فعلا اردو نزدن و این حرفا که اون اراده کنن 13 کیلومتر میدون ما هم اراده کنیم7تا.بچاپ خواهشا
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
سپاهان از این گروه هم صعود کنه دورای بعد به خاطر اینکه نصف تیم قراردادشون تمدید نمیکنن و بازیکنان جدید هماهنگ نیستن حذف میشه.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
اگه کیسه گل عربها بشیم فقط یک تیم باشگاهی هست اونم در سطح آسیا خبرش میپیچه و از طرفی مطمئن باش حداکثر سه تا گل میخوره سپاهان.
اما اگه تو جام جهانی با پنج گل به آرژانتین ببازیم میشیم مسخره تمام دنیا.
حالا به نظر خودت کدوم بدتره ؟
mj
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
خوب از عربا بوخوریم بهتره که تو جام جهانی آبرومون بره
یه دنیا هستو یه جام
وجهه ملی که مهمتره
اندیمشکی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
نخیر تو جام جهانی بشیم کیسه گل آرژانتین و نیجریه و... خوبه دل تو راضی میشه؟
چرا مصالح استان شما بر کشور باید اهمیت داشته باشد.
در تاریخ نمی گویند فلان سال سپاهان ایران 10 گل از عربها خورد اما میگویند ایران 10 گل از آرژانتین خورد
جعفرقلی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
سپاهان با تیم امیدش هم بره هیچ اتفاقی نمی افته فوتبال آسیا بی در و پیکر تر از این حرفاست.
اسی
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
به قول معرف حیف شماست که آمدی نظر دادی آقا ناشناس
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
تو جام جهانی که ویترین فوتبال کل دنیاست و همه جهان لحظه به لحظه اون رو دنبال میکنند کیسه گل بشیم خوبه؟!اونهم به اسم ایران نه به اسم یه تیم باشگاهی!!نمیدونم این مردم جو زده ایران کی میخوان تا این حد تحت تاثیر احساسات نباشند و منطقی حرف بزنند!!مقایسه بازی سپاهان تو یه کشور حاشیه خلیج فارس با بازی تیم ملی در جام جهانی قیاس مع الفارقیه که حتی مرغ پخته تو دیگ رو هم به خنده وامیداره!!نمیتونم هضم کنم که چطور ممکنه یه نفر منافع بومی خودش رو به منافع ملی ترجیح بده!!در ضمن در جواب اون نابغه هایی که میگن کدوم کشوری میاد بازیهای باشگاهی و اسیایی یا اروپاییش رو تعطیل کنه تا تیم ملیش رو ببره اردو باید ازشون بپرسم کدوم کشوریه که بازیکنانش تا این حد تن پرور و مفت خور و تاکتیک ناپذیر و پر ادعا و ناهماهنگ و رو اعصاب هستند؟!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
سپاهان حدا کثر یکی دو میلیون طرفدار داره اما تیم ملی 75 میلیون طرفدار داره ضمن اینکه برد تیم ملی باعث غرور ملی و افتخرا برای همه هست
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
کیسه گل عربا شدن فقط تو آسیا نمود پیدا میکنه.مگه چند درصد مردم دنیا فوتبال سطح پایین باشگاه های آسیا رو نگاه میکنند؟ اما کیشه گل تیم های قدرتمند شدن در مقابل انظار میلیاردها نفر از مردم دنیا اتفاق میفته
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
برو بابا
reza
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
بابا انقدر پولای ملت رو خرج نکنید...برای ظهور امام زمان دعا کنید وضع مسئولین و جامعه خیلی خرابه
پاسخ ها
ص
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
رضاخدایی توهم زدی
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه.تا روزی که خودمون رو اصلاح نکنیم امام زمان که نمیاد هیچ،وضعیت از این هم که هست روز به روز بدتر میشه.
مرتضی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
بساط خنده رو در جام جهانی داریم،چقدر بخندیم به این تیم.....
پاسخ ها
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
ایران و آرژانتین رو تصور کن! چند ئقتی جای شب هایی برره 2 رو پر می کنه.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
حالت خوبه عزیزم؟ به چی بخندیم؟ به خودمون؟ این وضع خنده داره؟ اونوقت خودتو ایرانی هم میدونی؟ برای مسئولین داغون و مردم داغونتر از مسئولین متاسفم.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
ماشاا... با غیرت
بخند که وضعیت امروز ایران از خنده بی غیرتان هست
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
والا مرتضی جان میگیم که میخندیم ولی از درون خون گریه میکنیم
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
بی غیرت
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟