رئیس‌جمهور تونس حقوق خود را کاهش داد

کد خبر: ۳۹۳۹۶۹
| |
3799 بازدید
رئیس جمهوری تونس اعلام کرد، حقوق خود را به دلیل مشکلات مالی که کشورش با آن مواجه است، به یک سوم کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری پانوراما، «منصف المرزوقی»، رئیس جمهوری موقت تونس اعلام کرد، حقوق خود و دستگاه ریاست جمهوری این کشور را تا یک سوم کاهش می‌دهد.

رئیس جمهوری تونس دلیل این امر را مشکلاتی مالی دانست که کشور متبوعش با آن در برهه از زمان با آن مواجه است.

المرزوقی در این خصوص توضیح داد که دستورات و آموزش‌های لازم را برای کاهش تا سرحد امکان بودجه دفتر ریاست جمهوری به کارمندان متبوع این دستگاه داده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت