نوير به بازي برابر رئال مادريد ميرسد
کد خبر: ۳۹۳۹۲۱
| | 3035 بازدید
دروازهبان مليپوش بايرن مونيخ اعلام کرد ميتواند در بازي مقابل رئال در دور رفت از مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا بازي کند.
مانوئل نوير، دروازهبان شماره يک بايرن مونيخ که در شکست 3 بر صفر اين تيم برابر بورسيا دورتموند در هفته سيام بوندسليگا از ناحيه ماهيچه ساق پاي راست دچار مصدوميت شد و در ابتداي نيمه دوم جاي خود را به لوکاس ريدر، ديگر دروازهبان بايرن داد، انتظار ميرفت که به بازي باوارياييها مقابل کايزرسلاترن در مرحله نيمه نهايي جام حذفي آلمان برسد ولي پپ گوارديولا ريسک نکرد و دروازهبان مليپوش خود را در اين بازي هم در ترکيب 18 نفره قرار نداد.
به نقل از تسنيم، حالا خبر ميرسد که مانوئل نوير به بازي چهارشنبه شب بايرن مونيخ در خانه رئال مادريد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا خواهد رسيد و اين خبري خوش براي باوارياييها خواهد بود که در آستانه دفاع از عنوان قهرماني خود در اين رقابتها هستند.
مانوئل نوير، دروازهبان 28 ساله سرخپوشان مونيخ در گفتوگو با سايت رسمي اين باشگاه در خصوص وضعيتش گفت: احساس خيلي خوبي دارم. مطمئنم که ميتوانم در بازي چهاشنبه شب مقابل رئال مادريد به ميدان بروم.
بايرنمونيخ فردا (شنبه) در هفته سيويکم بوندسليگا در خانه اينتراخت برانشوايگ به ميدان خواهد رفت و انتظار ميرود که لوکاس ريدر 20 ساله در اين بازي نيز همانند ديدار بايرن مقابل کايزرسلاترن جاي خالي نوير را پر کند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


