صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بخشایش‌: فعالیت حزبی جامعتین غیر قانونی است

عضو ناظر مجلس در کمیسیون ماده 10 احزاب، با اعلام اینکه فعالیت کنونی جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز به‌علت فعالیت‌های حزبی غیر قانونی است، یادآور شد: فعالیت‌ تمام تشکل‌ها تابع قوانین است، از این‌رو اگر جامعتین یک تشکل صنفی هستند، بنابر این باید در امور خود کار و فعالیت کنند.
کد خبر: ۳۹۳۸۶۱
| |
3021 بازدید

عضو ناظر مجلس در کمیسیون ماده 10 احزاب، بر لزوم تعیین و تکلیف نحوه فعالیت جامعتین تأکید کرد و گفت:‌ فعالیت حزبی جامعتین غیر قانونی است، اما جبهه پایداری در آینده نزدیک مجوز حزبی خود را دریافت می‌کند.

احمد بخشایش‌اردستانی در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، در تشریح اولین نشست کمیسیون ماده 10 احزاب در سال 93، گفت:‌ در این نشست وضعیت و نحوه فعالیت 238 حزب کشور بررسی و اقدام برخی افراد در تشکیل احزاب جدید با وجود عضویت در حزب‌های دیگر رسیدگی شد، به طور مثال برخی از اعضای جامعه اسلامی مهندسین به‌دنبال تشکیل جامعه اسلامی مدیران هستند.

نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه نحوه و تعداد عضویت افراد در احزاب باید کنترل شود، افزود: هم‌اکنون قانونی در این رابطه وجود ندارد، اما این اقدام خلاف قاعده و رویه فعالیت حزبی است.

وی با بیان اینکه در نشست روز (دوشنبه 26 فروردین) وضعیت و فرآیند صدور مجوز حزبی برای جبهه پایداری بررسی شد، تصریح کرد: جبهه پایداری برای دریافت مجوز  در مرحله اول سه نفر را به‌عنوان هیأت موسس معرفی کرد، اما این کمیسیون درخواست کرد که این جبهه تعداد اعضای هیأت موسس خود را بالا ببرد، که این تشکل سیاسی، 7 نفر شامل مرتضی آقا تهرانی، روح‌الله حسینیان، بی‌آزار شیرازی، محمد سلیمانی، محمدناصر سقای‌بی‌ریا و علی اصغر زارعی را به‌عنوان هیأت مؤسس معرفی کرد.

عضو ناظر مجلس در کمیسیون ماده 10 احزاب، با اعلام اینکه فعالیت کنونی جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز به‌علت فعالیت‌های حزبی غیر قانونی است، یادآور شد: فعالیت‌ تمام تشکل‌ها تابع قوانین است، از این‌رو اگر جامعتین یک تشکل صنفی هستند، بنابر این باید در امور خود کار و فعالیت کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟