صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

سناتور آمریکایی: نباید ایده جنگ با ایران را پذیرفت

کد خبر: ۳۹۳۰۹۰
| |
4927 بازدید
سناتور برجسته جمهوری‌خواه ایالت کنتاکی آمریکا در مصاحبه با شبکه «ای بی سی نیوز» تأکید کرد که در حالیکه تهدید هسته‌ای ایران قابل مهار و تحدید است، آمریکا نباید خیلی فوری ایده جنگ علیه تهران را قبول کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، سناتور «رند پائول» از ایالت کنتاکی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران تصریح کرد که معتقد است تمامی گزینه‌ها برای جلوگیری از هسته‌ای شدن ایران باید روی میز قرار داشته باشد اما وقتی تهدید هسته‌ای ایران قابل مهار و تحدید است، همانطور که فرایند مذاکرات تهران و 1+5 در حال پیشرفت است، آمریکا نباید به دنبال ایده جنگ باشد.

وی تصریح کرد: من به طور مداوم از تحریم‌ها علیه ایران حمایت کردم و فکر می‌کنم تمامی گزینه‌ها برای جلوگیری از دسترسی ایران به تسلیحات هسته‌ای باید روی میز باشد. اما آنهایی که می‌گویند مخالف ایده مهار هستند یا می‌گویند با ایران با تسلیحات هسته‌ای به سر می‌برند، این مسئله را نادیده می‌گیرند که چنین برآمدی (مهار) در گذشته نیز لازم بوده است.

در نوامبر سال گذشته میلادی، ایران و 1+5 (آمریکا،انگلیس،فرانسه،روسیه،چین بعلاوه آلمان) به توافق اولیه درباره برنامه هسته‌ای ایران رسیدند و در 20 ژانویه سال جاری میلادی این توافق به حالت اجرا درآمد.

از آن زمان تاکنون مذاکرات برای رسیدن به توافق جامع بین گروههای مذکور ادامه دارد اما بسیاری از جنگ‌طلبان و جمهوری‌خواهان کنگره تلاش می‌کنند تا فضا را به ضرر ایران متشنج کنند.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار