صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تیم ملی دوچرخه‌سواری باز هم نتوانست ویزا بگیرد

کد خبر: ۳۹۲۶۷۸
| |
2307 بازدید
|
۲
تیم دوچرخه سواری امید ایران به دلیل نگرفتن ویزا از حضور در تور های فرانسه، بلژیک و هلند باز ماند.

به گزارش ایسنا، ملی‌پوشان دوچرخه سواری امید ایران که قرار بود اواخر فروردین ماه در تور های یک روزه فرانسه، بلژیک و هلند شرکت کند به دلیل این که نتوانستند ویزا بگیرند از حضور در این رقابتها باز ماندند.

اصغر خالقی دبیر فدراسیون دوچرخه سواری در این مورد بیان کرد: قرار بود ویزای هلند را بگیریم اما سفارت هلند گفت،چون ابتدا تور فرانسه برگزار می‌شود و تور هلند آخرین رقابت است، ما باید از طریق فرانسه اقدام می کردیم، اما فرصتی برای انجام این کار نداشتیم، بنابراین قسمت نبود و حضور تیم امید در این سه تور لغو شد.

این در حالی است که مدتی پیش نیز حضور رکابزنان کوهستان ایران در مسابقات هند به دلیل نگرفتن ویزا کنسل شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
يعني واقعا اين موضوع از قبل در فدراسيون دوچرخه سواري مورد بررسي قرار نگرفته بود و تازه در زمان اقدام متوجه چنين رويه كاري شديم ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
یعنی توی فدراسیون به آن بزرگی یکی نمیدانست که اول باید ویزای فرانسه گرفته شود؟ تازه آن را هم گذاشتید دقیقه 90 که دیگر هیچ فرصتی باقی نمانده بود؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟