صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادعاهاي متهم به قتل در آخرين جلسه بازپرسي

کد خبر: ۳۹۲۵۰۶
| |
6281 بازدید
|
۷

فردي که در يک نزاع دسته جمعي، جوان ۲۷ ساله اي را به بهانه «مزاحمت پيامکي براي همسرش» به قتل رسانده بود در آخرين جلسه بازپرسي ادعا کرد: اگر چه همسرم براي من «پاپوش» درست کرده بود اما قبل از وقوع جنايت تصميم گرفته بودم او را طلاق بدهم که متوجه ارتباطش با فرد ديگري شدم و اين حادثه رخ داد.

به گزارش خراسان، متهم ۲۸ ساله که روز گذشته در برابر قاضي ويژه قتل عمد جزئيات وقوع قتل را تشريح مي کرد در آخرين اظهارات خود مدعي شد: من و همسرم به خاطر برخي مسائل خاص خانوادگي با هم اختلاف داشتيم اما من او را طلاق نمي دادم تا اين که او برايم «پاپوش» درست کرد و در حالي که بي خبر از همه چيز بودم مأموران مقداري کريستال از من کشف کردند.

اين در حالي بود که حتي اين گونه مواد را تا کنون نديده ام و نمي شناسم. به همين خاطر پرونده اي در دادگاه انقلاب تشکيل شد و من مدتي بازداشت شدم و پس از آن که براي مقام قضايي ثابت شد من دخالتي در اين ماجرا ندارم مرا با صدور قرار وثيقه آزاد کردند و همسرم هم مدتي بازداشت شد که اين پرونده هنوز در دادگاه انقلاب مفتوح است و به آن رسيدگي مي شود.

او قصد داشت محکوميتي براي من درست کند تا به اين وسيله بتواند از من طلاق بگيرد. متهم اين پرونده جنايي ادامه داد: بعد از آن به توافق رسيديم و قرار شد به صورت توافقي جدا شويم اما در همين حال باز هم متوجه شدم که او هنوز از من طلاق نگرفته با ديگران ارتباط دارد. يک روز که از اين کارهايش عصباني بودم سيم کارت تلفنش را شکستم و سيم کارت خودم را به او دادم.

وي ادامه داد: قبل از آن که دادخواست طلاق توافقي را به دادگاه ارائه بدهيم متوجه شدم که او با فرد ديگري به صورت تلفني صحبت مي کند و من هم به آرامي وارد اتاق شدم که او با ديدن من دست و پايش را گم کرد. شماره تلفن را که بررسي کردم خيلي ناراحت شدم. با همان شماره طرف مقابل تماس گرفتم و گفتم که هر چه بدبختي دارم از سوي توست! چرا در زندگي من دخالت مي کني؟ اما او موضوع را انکار کرد و به همين خاطر هم با او در بولوار انديشه قرار گذاشتم تا با هم صحبت کنيم. از قبل هم کاردي را داخل روزنامه پيچيدم و به محل قرار رفتم. او وقتي از خودرو پياده شد نزد من آمد و احوال پرسي کرد که ناگهان با يکديگر درگير شديم و من با کارد ضربه اي به گردنش زدم. اين در حالي بود که طي اين درگيري ابتدا او با ضربه چاقو مرا مجروح کرد و دوستانش هم با چوب به سمت من حمله کردند.

«ع» در ادامه اظهارات خود در آخرين جلسه بازپرسي افزود: پس از آن که چاقويي را به طور مستقيم به شکم اش زدم با دوستان ديگرم که آن ها هم در پي تماس من به محل قرار آمده بودند فرار کرديم اما قبل از آن که متواري شوم چماق دوست مقتول را برداشتم و شيشه عقب خودروي آن ها را شکستم.

گزارش خراسان حاکي است: همسر متهم به قتل نيز به ارتباط خود اقرار کرد ولي درباره پرونده مواد مخدر که متهم به قتل ادعا کرده بود گفت: اين پرونده هنوز در دادگاه انقلاب مفتوح است و به آن رسيدگي مي شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
چقدر قاتل نفهم است .زنش را زودتر طلاق می داد و می رفت سراغ زندگیش . ولی الان در زندان هر لحظه باید منتظر اعدام باشد .بابا زورکی که نمی شه با زنی که دوستت نداره زندگی کنی . زنش طلاق عاطفی گرفته بود و احساس تعهدی به او نداشت .
بيژن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
بايستي جهت جلوگيري از اين نوع حوادث قوانين
شديدي براي افراد ي كه سلاح سرد وگرم حمل ميكنند تصويب گردد. در غير اينصورت ناامني و حوادث مشابه هر روز بيشتر خواهد شد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
من اصلا نفهميدم چي شد.اين يارو سيب زميني بود مگه زنش با همه صحبت ميكرده كه...آخرش چي شد؟مقصركي بود؟چرا زنش اينجوري بود طلاقش نمي داد؟
م د
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
بازپرس های دادسرای جنایی خیلی زحمت می کشند. دستشان درد نکند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
چرا اقایان محترم وقتی می بینند همسرشان ریگی به کفش دارد طلاقش نمی دهند و سین چاک می کنند و خود را اسیر حوادثی می نمایند که اصلا حقشان نمی باشد؟؟؟؟؟؟؟ یعنی می خواهند بگویند رگ مردانگیشان عود کرده وبه غیرتشان برخورده؟؟؟ اخه به چه قیمتی؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
عزیز من فکر کردی طلاق به همین سادگیه
همون قدر که برای ز غیر ممکنه برای مردان هم سخته مگه این که استطاعت مالی کافی داشته باشند
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۵
واقعا بعضی ها نظراشون شاهکاره.سلاح سرد و گرم چیه؟یعنی بیان از آشپزخونه چاقو هارو جمع کنن؟قتل فقط با سلاح نیست هزار تا راه داره .دنبال کار فرهنگی و پیشگیری باشید نه بگیر ببند.از فکرتون استفاده کنید.خیانت= مرگ .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار