صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مکانی: فولاد لیاقت قهرمانی داشت

کد خبر: ۳۹۲۱۶۱
| |
2733 بازدید
|
۲
دروازه‌بان تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: تیم ما لیاقت قهرمانی در این دوره لیگ برتر را داشت.

به گزارش فارس، سوشا مکانی پس از قهرمانی فولاد در لیگ برتر گفت: ما لیاقت قهرمانی داشتیم، از اول فصل برای رسیدن به این هدف تلاش کردیم و بازیکنان یک سال این بار را به دوش کشیدند و اکنون به منزل مقصود رساندند.

وی ادامه داد: خوشحالم که قهرمان شدیم و این قهرمانی را به مردم خوزستان تبریک می‌گویم، قطعاً بعد مسافت باعث شد که تماشاگران کمی از اهواز به تبریز بیایند اما امشب تمام اهوازی‌ها و خوزستانی‌ها خوشحالند و من و همه بازیکنان خودمان را در قبال آنها مسئول می‌دانیم.

مکانی در مورد اشک شوقی که امروز ریخت و گریه‌ای که بعد از حذف فولاد از جام حذفی کرد، گفت: هر دوی آنها تجربه بود، در اولی باختیم و حذف شدیم و امروز به قهرمانی رسیدم هرچه خدا بخواهد همان می‌شود.

مکانی در مورد جدایی از تیم نفت گفت: در مورد این مسئله صحبت نمی‌کنم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ولی پور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۲
خوزستان
برزیلته
رستمی
|
-
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۳
حق پرسپولیس بود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟