جان کری: مذاکرات با جدیت پیش می رود

کد خبر: ۳۹۱۴۴۵
| |
6303 بازدید
وزیر خارجه آمریکا با اشاره به جریان جدی مذاکرات هسته ای با ایران در عین حال گفت نمی خواهم در این باره ابراز خوش بینی کنم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتد پرس، جان کری وزیر خارجه آمریکا امروز در سنای این کشور گفت: مذاکرات هسته ای بین ایران و گروه 1+5 با جدیبت در جریان است.

وی در عین حال تصریح کرد: البته نمی خواهم بگویم که خوش بین هستم.

وی گفت: آمریکا و قدرت های جهانی دارای ظرفیت بالایی هستند تا در جریان بازرسی ها از تاسیسات هسته ای ایران بفهمند که ایران در حال انجام چه کاری است.

جان کری در بخشی دیگر از اظهارات خود مدعی شد: ایران احتمالا دو ماه بیشتر تا دستیابی به مواد لازم برای تولید بمب اتمی فاصله نداشته است هر چند لزوما این به این معنی نیست که توانایی پرتاب آن را هم داشته باشد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت