سمی سفید رنگ در آجیل شما!

آجیل‌ها به علت داشتن املاح و ویتامین‌های مختلف می‌توانند انرژی زیادی به ما بدهند ولی باید بدانیم که چطور آنها را بوداده کنیم (تفت دهیم) تا برای بدن ضرر نداشته باشند.
کد خبر: ۳۸۹۶۰۹
| |
46877 بازدید
آجیل‌ها به علت داشتن املاح و ویتامین‌های مختلف می‌توانند انرژی زیادی به ما بدهند، ولی باید بدانیم که چطور آن‌ها را بو داده کنیم (تفت دهیم) تا برای بدن ضرر نداشته باشند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: آجیل به علت داشتن املاح و ویتامین‌ها‌ و انرژی که در هر ۱۰۰ گرم آن ۶۰۰ کیلوکالری دارد، بسیار مفید است. نحوه تهیه آجیل‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است. گاهی به آجیل‌ها مواد رنگی می‌زنند تا رنگین شوند که اگر از مواد غیرخوراکی تهیه شوند از ارزش غذایی آن می‌کاهد.

وی در ادامه افزود: آجیل‌هایی که ‌شور تهیه می‌شوند برای سلامتی مفید نیستند زیرا ممکن است زمینه‌ساز پرفشاری شوند.

نمک زیاد موجود در آجیل‌ها سبب می‌شود ‌تعادل آب و الکترولیت در بدن به هم بخورد و باعث فشار خون در افرادی که مستعد هستندشود؛ بنابراین، در خوردن آجیل شور باید دقت کرد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت