ژنرال عبدالفتاح السیسی وزیر دفاع سابق مصر و حمدین صباحی، نامزد مستقل از مهمترین نامزدهای این انتخابات خواهند بود
کد خبر: ۳۸۹۵۹۰
کد خبر: ۳۸۹۵۹۰
| |
3596 بازدید
3596 بازدید
کمیسیون انتخاباتی مصر اعلام کرد ۲۶ و ۲۷ ماه مه (۵ و ۶ خرداد) انتخابات ریاست جمهوری در این کشور برگزار میشود.
به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، کمیسیون انتخاباتی مصر اعلام کرد 26 و 27 ماه مه (5 و 6 خرداد) انتخابات ریاست جمهوری برگزار می شود.
ژنرال عبدالفتاح السیسی وزیر دفاع سابق مصر و حمدین صباحی، نامزد مستقل از مهمترین نامزدهای این انتخابات خواهند بود.
السیسی چهارشنبه گذشته از سمت خود به عنوان وزیر دفاع استعفا و اعلام کرد که قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد شود.
در پی عزل محمد مرسی از قدرت در سال گذشته، ارتش مصر عدلی منصور ، رئیس دادگاه قانون اساسی مصر را به عنوان سرپرست ریاست جمهوری برای دوره انتقالی معرفی کرد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.