صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نوري: به نظر کادرفني احترام مي‌گذارم

کد خبر: ۳۸۹۳۲۵
| |
4425 بازدید

کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: کاش مسئولان زودتر از اين به پرسپوليس کمک مي‌کردند.

به نقل از فارس، محمد نوري درباره بازي با داماش اظهار داشت: همانطور که از قبل تصور مي‌کرديم داماش چون چيزي براي از دست دادن نداشت و محتاج 3 امتياز بود با تمام توانش مقابل ما ظاهر شد و براي باخت آن هم مقابل هوادارانشان به ميدان نيامده بود.

وي افزود: ما بسيار منطقي بازي کرديم و در موعد لازم توانستيم ضربه نهايي را به داماش بزنيم. بچه‌ها ديگر به چيزي جز رضايت اين هواداران فکر نمي‌کنند.

نوري در پاسخ به اين سوال که آيا اميدوار هستيد تا مشکلات حل شود يا خير گفت: ما کار خودمان را مي‌کنيم به هواداران قول داديم و به آن جامه عمل پوشانديم. ما قول داديم که به هيچ چيزي به جز پيراهن پرسپوليس و هواداران فکر نکنيم که خدا را شکر روسفيد بوديم و جايگاه دومي جدول را پس گرفتيم اما اين پايان کار نيست و ما 6 امتياز حساس و سرنوشت‌ساز را در پيش داريم. ما بايد اول به بازي‌هاي خودمان نگاه کنيم و بعد به فولاد خوزستان که امتياز از دست بدهد. به نظرم قهرماني دور از دسترس پرسپوليس نيست و اي کاش مسئولان زودتر از اين به پرسپوليس کمک مي‌کردند تا کار به اينجا نکشد.

وي افزود: هواداران مي‌دانند قيد همه چيز را زديم و به خاطر آنها با تمام وجودمان بازي کرديم. حتي قول‌هايي که به ما داده شد به هيچ کدام از آن عمل نکردند توجه نکرديم و اميدوارم اين هديه ناقابل در روزهاي ابتدايي سال 93 مبارک هواداران باشد اما هنوز کار براي ما تمام نشده و قطعا در دو بازي آينده بايد به مراتب با تمرکز بيشتر به ميدان برويم.

کاپيتان قرمز‌پوشان خاطرنشان کرد: ما بازي سختي را مقابل راه‌آهن داريم. قطعا تيم‌هايي که مقابل ما قرار مي‌گيرند توجهي به جدول ندارند و مي‌خواهند مقابل پرسپوليس به هر نحوي که شده عرض اندام کنند اما ما هم مي‌دانيم که بايد با تمام توان در دو بازي آينده به ميدان برويم و هرکدام از بازي‌ها براي ما 9 امتياز دارد.

نوري در پاسخ سوالي درباره نيمکت‌نشيني‌اش در بازي با داماش نيز گفت: الان حرف زدن در اين باره فايده‌اي ندارد. من به نظر کادر فني احترام مي‌گذارم. هميشه گفته‌ام يک تا 90 دقيقه براي پرسپوليس بازي کنم با تمام وجودم به ميدان خواهم رفت و فقط مي‌خواهم رضايت هواداران را جلب کنم. مثل همه بازيکنان با وجود اينکه مشکلات دارند اما با چشم‌پوشي بر روي تمام مسائل شجاعانه و با غيرت براي پرسپوليس بازي کرده‌اند و مطمئن باشيد در دو بازي آينده نيز بهتر از گذشته خواهند بود.

نوري در پايان با دعوت از هواداران براي بازي مقابل راه‌آهن نيز گفت: يکي از آرزوهاي فوتبالي‌ام اين است که پرسپوليس پس از چند سال بتواند قهرمان ليگ برتر شود تا دل اين هواداران را به دست آورد. هواداران نياز به دعوت ندارند خودشان بيشتر از ما مشکلات را مي‌دانند و به اين موضوع پي بردند که با چه درد‌سرهايي بچه‌ها فقط به خاطر آنها بازي کردند و غيرتمندانه به ميدان رفتند اما دوست داريم آنها هم نشان دهند که مثل هميشه يار و ياور تيم‌شان هستند و ما را هيچ وقت فراموش نمي‌کنند. قطعا با پر شدن ورزشگاه آزادي در ديدار مقابل راه‌آهن قوت قلب بازيکنان چند برابر مي‌شود و اين هم به نفع ما و هم به نفع هواداراني است که عاشقانه تيم خود را دوست دارند. ما فقط بايد در اين دو بازي به 3 امتياز فکر کنيم و اميدوارانه به نتايج فولاد بالاي جدولي نگاه کنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟