جک استراو: بلر به خاطر ايران من را از کابينهاش بيرون کرد
جک استراو، وزير خارجه پيشين انگليس مدعي شد، علت برکنارياش در دولت بلر، مخالفت او با سياست خارجي آمريکا در قبال خاورميانه و ايران بوده است
کد خبر: ۳۸۹۰۷
| | 17914 بازدید
سرويس بينالملل «تابناك» ـ جک استراو، وزير خارجه پيشين انگليس مدعي شد، علت برکنارياش در دولت بلر، مخالفت او با سياست خارجي آمريکا در قبال خاورميانه و ايران بوده است.به گزارش «گلف نيوز»، جک استراو، وزير خارجه پيشين و وزير دادگستري کنوني انگلستان، در مصاحبهاي براي نخستين بار اعلام کرده است که علت برکناري وي از وزارت خارجه انگلستان در سال 2005، مخالفت وي با سياستهاي آمريکا در قبال ايران و خاورميانه بوده است.
وي همچنين تمايلش را براي جانشيني گوردون براون، نخستوزير کنوني انگلستان اعلام نموده و در اين باره اظهار داشته است: اگر دوستانم از من بخواهند، اين سمت را ميپذيرم.
هماکنون اظهارات اخير استراو درباره اشتباهات بلر، از يک سو و ناکارآمدي دولت براون از سوي ديگر، مردم بريتانيا را به تعمق بيشتري درباره حکومت کارگري اين کشور واداشته است.
گفتني است، چند روز پيش، استراو در مراسم گشايش نمايشگاه تاريخي «ايران در دوره شاه عباس» كه در لندن برگزار شد، گفته بود: «ايران براي مدتهاي طولاني مهمترين كشور منطقه بوده و امروز نيز از اهميت بسيار راهبردي براي حل مناقشات برخوردار است و به نظر من، اين انگليس است كه در درك ايران دچار مشكل شده و نه ايران در درك ما.» وي همچنين از مداخله مستقيم انگليس به همراه آمريكا در بركناري دولت مصدق در سال 1953 (1332) به عنوان يک اشتباه ياد کرده بود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...






