هيچ ليگي به اندازه ايران تعطيلي ندارد
مربي تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز گفت: در دنيا هيچ ليگي به اندازهي ليگ برتر فوتبال ايران، تعطيلي ندارد.
به نقل از ايسنا، علي کلانتري، در نشست خبري قبل از بازي با مس کرمان، گفت: اين تعطيلات طولاني بهضرر تيم فجر تمام شد، زيرا در اوج آمادگي ما و زماني که روند رو به رشدي را طي ميکرديم، بازيها تعطيل شد.
وي با تصريح اينکه هيچ کشوري شرايط ايران را در موضوع برگزاري ليگ برتر فوتبال ندارد، خاطرنشان کرد: در شرايطي بازيها تعطيل شد که برد شيرين مقابل ذوب آهن روحيهي مضاعفي به تيم ما بخشيده بود و آماده بوديم در بازي خانگي، يک بازي مطلوب را برگزار کنيم.
کلانتري در عينحال شرايط فعلي فجر شهيد سپاسي را نيز مطلوب توصيف و تاکيد کرد: يکماه تمرين و يک اردوي 10 روزه را در جزيره کيش سپري کرده و تمام بازيکنان در شرايط ايدهآلي هستند، بهشکلي که انتخاب 18 بازيکن از ميان افراد حاضر در اردو، کار بسيار دشواري بود.
مربي فجر شهيد سپاسي تاکيد کرد: فردا (امروز) براي برد به زمين ميرويم، زيرا سه بازي باقيمانده براي ما بسيار اهميت دارد و بايد تمام امتيازهاي بازيهاي پيشرو را بگيريم.
ساعت 17 و 30 دقيقه امروز، دو تيم فجر شهيد سپاسي شيراز و مس کرمان در ورزشگاه حافظيه شيراز مقابل هم به ميدان خواهند رفت


