صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

اعتصاب سراسری در فرودگاه‌های آلمان

سخنگوی مهمترین اتحادیه‌ بخش دولتی آلمان موسوم به اتحادیه کارگری «وردی» (Ver.di) اعلام کرد که کارکنان فرودگاه‌های اصلی این کشور روز پنجشنبه در اعتراض به دستمزدهای خود دست به اعتصاب خواهند رد.
کد خبر: ۳۸۸۸۳۳
| |
5027 بازدید
سخنگوی مهمترین اتحادیه‌ بخش دولتی آلمان موسوم به اتحادیه کارگری «وردی» (Ver.di) اعلام کرد که کارکنان فرودگاه‌های اصلی این کشور روز پنجشنبه در اعتراض به دستمزدهای خود دست به اعتصاب خواهند رد.

به گزارش تسنیم به نقل از آسوشیتدپرس، سخنگوی مهمترین اتحادیه‌ بخش دولتی آلمان موسوم به اتحادیه کارگری «وردی» (Ver.di) روز گذشته (سه‌شنبه) اعلام کرد که کارکنان فرودگاههای اصلی این کشور روز پنجشنبه در اعتراض به دستمزدهای خود دست به اعتصاب خواهند رد.

این سخنگو همچنین تصریح کرد: این اعتصاب یازده ساعته در فرودگاه فرانکفورت، بزرگترین فرودگاه آلمان، از ساعت 3:30 صبح روز پنجشنبه به وقت محلی آغاز و تا ساعت 2:30 بعد از ظهر همان روز ادامه خواهد داشت.

وی همچنین تاکید کرد که کارکنان اداره حمل و نقل، تعمیر و نگهداری و همچنین کارکنان اداری و امنیتی فرودگاهها نیز در این اعتصاب شرکت خواهند کرد.

این در حالی است که فرودگاه فرانکفورت به مسافران هشدار داده است که «اختلالات عمده و لغو پروازها» را مد نظر قرار دهند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات