آغاز محاکمه مبارک در دادگاه قاهره

کد خبر: ۳۸۸۲۷۰
| |
4024 بازدید

منابع رسانه‌ای از آغاز محاکمه دیکتاتور مخلوع مصر در دادگاه جنایی قاهره خبر دادند.

به گزارش تسنیم، الدستور‌ الأصلی نوشت: دادگاه جنایی قاهره واقع در آکادمی پلیس این شهر لحظاتی پیش محاکمه «حسنی مبارک» دیکتاتور مخلوع مصر، «علاء و جمال» دو فرزند وی، «حبیب العادلی» وزیر اسبق کشور و 6 تن از معاونانش را در پرونده کشتار تظاهرات کنندگان آغاز کرد.

کشتار معترضان در جریان انقلاب 25 ژانویه سال 2011 میلادی، صدمه رساندن به بیت المال از طریق صادرات گاز به رژیم صهیونیستی از جمله اتهاماتی است که این افراد با آن مواجه هستند.

دیکتاتور مخلوع مصر، فرزندانش و سایر متهمان راس ساعت 10 امروز به وقت مصر وارد دادگاه جنایی قاهره شده و در قفس شیشه‌ای دادگاه جنایی قاهره قرار گرفتند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت