سخنگوی شورای صنفی نمایش مطرح کرد

بلیت سینما سال آینده گران نمی‌شود

کد خبر: ۳۸۷۳۵۱
| |
4455 بازدید

سخنگوی شورای صنفی نمایش از افزایش پیدا نکردن قیمت بلیت سینماها در سال 93 و نیز مشخص شدن کف فروش سرگروه‌های سینمایی خبر داد.

غلامرضا فرجی در گفت‌و‌گو با ایسنا، درباره جزئیات آخرین جلسه شورای صنفی نمایش که دوشنبه 26 اسفندماه برگزار شد، بیان کرد: مهمترین نتیجه جلسه اخیر این بود که در سال آینده بلیت سینماها افزایش پیدا نمی‌کند، همچنین مالیات بر ارزش افزوده که طبق مصوبه 8 درصد است در هر بلیت منظور شده است.

او همچنین گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که در جلسه امروز مطرح شد، طرح بلیت شناور است که قرار شد این طرح پس از آماده شدن پروسه تبلیغات بلیت شناور در مرحله اول در دو یا سه سانس از اکران فیلم‌ها اجرایی شود.

فرجی با اشاره به اینکه مجید مسچی مدیر موسسه «تصویرشهر» توضیحاتی را درباره طرح بلیت مکانیزه به اعضای شورا ارائه کرد، افزود: طبق گفته آقای مسچی این طرح در 95 درصد سینماهای کشور انجام شده و قرار است در آینده نزدیک اطلاعات فروش هر فیلم توسط موسسه سینماشهر به تهیه‌کننده و کارگردان ارائه شود.

سخنگوی شورای صنفی نمایش همچنین با بیان اینکه کف فروش سرگروه‌های سینمایی در جلسه شورا مشخص شد،خاطرنشان کرد: کف فروش فیلم‌های نوروز 93 ازتاریخ 28 اسفندماه محاسبه می‌شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت