پوتین: نباید روسیه را سرزنش کرد
کد خبر: ۳۸۶۴۱۸
| | 6387 بازدید
رئیس جمهور روسیه بحران اوکراین را مسئلهای داخلی دانست که مسکو نباید به خاطر آن سرزنش شود.به گزارش خبرگزاری فارس، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه گفته بحران اوکراین منشأ داخلی دارد و روسیه را نمیتوان به خاطر آن سرزنش کرد.
طبق گزارش صدای روسیه، آقای پوتین در نشستی با شورای امنیت ملی روسیه افزود ضرورت دارد درباره روشهای ایجاد رابطه با کشورهای دوست و شریک در اوکراین و با کشورهای شریک در اروپا و آمریکا بحث و تبادل نظر شود.
بحران سیاسی در اوکراین ابتدا در نوامبر 2013 و پس از آن آغاز شد که ویکتور یانوکوویچ، رئیس جمهوری سابق اوکراین با هدف برقراری روابط نزدیکتر با روسیه از امضای توافقنامهی تجاری با اتحادیهی اروپا سر باز زد.
به دنبال این موضوع، ناآرامیها و اعتراضات خیابانی شدت گرفت تا پارلمان اوکراین رأی به برکناری یانوکوویچ از قدرت بدهد.
به دنبال این اقدام، تنشهای سیاسی در شبه جزیره کریمه که حدود 60 درصد ساکنان آن را روستبارها تشکیل میدهند، بالا گرفت. پارلمان کریمه گفته است که یکشنبه هفته آینده (16 مارس) یک همه پرسی برگزار خواهد شد که در آن درباره پیوستن کریمه به روسیه یا ماندن در اوکراین تصمیمگیری خواهد شد.
مجلس علیای پارلمان روسیه گفته است که اگر کریمه بخواهد بخشی از آن کشور باشد، از آن حمایت خواهد کرد.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921222000931#sthash.fIZoKwjg.dpuf
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




