«لیبرمن» خواستار اشغال دوباره «غزه» شد

کد خبر: ۳۸۶۲۱۱
| |
4765 بازدید
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی،‌ اشغال دوباره نوار غزه را خواستار شد.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری «النشره»، «اویگدور لیبرمن» وزیر خارجه رژیم خواستار اشغال دوباره غزه در پاسخ به شلیک موشک از خاک این منطقه محاصره شده به اسرائیل شد.

شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که امروز چهارشنبه حدود 30 موشک از نوار غزه به سوی اسرائیل شلیک شد. خبرنگار العربیه در فلسطین نیز گزارش داد که سامانه «گنبد آهنین» سه موشک شلیک شده از نوار غزه را رصد و سرنگون کرد. تلویزیون المیادین نیز از بلند شدن صدای آژیر در شهر «بئر السبع» واقع در سرزمین‌های اشغالی خبر داد. جنبش جهاد اسلامی این اقدام را پاسخی به کشته شدن سه تن از نیروهایش توسط رژیم صهیونیستی می‌داند. گردان‌های القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز ساعتی بعد از آغاز روند شلیک موشک به سوی دشمن صهیونیستی اعلام کرد که بیش از 50 موشک به اسرائیل شلیک کرد.

برخی از منابع خبری از افزایش شمار موشک‌های شلیک شده از نوار غزه به 90 موشک خبر دادند.

پایگاه خبری المنار، نیز اعلام کرد که گردان‌های القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین این عملیات را «شکتن سکوت» نامید.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت