ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تیموشنکو برای درمان به برلین رفت

کد خبر: ۳۸۵۱۶۷
| |
5464 بازدید

نخست وزیر پیشین اوکراین برای درمان بیماری خود راهی پایتخت آلمان شد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری آلمان، "یولیا تیموشنکو" رهبر اپوزیسیون اوکراین که به تازگی از زندان آزاد شده، به برلین رفت. بر این اساس نخست وزیر پیشین اوکراین امروز وارد فرودگاه شونه فلد برلین شده و از آنجا به یک بیمارستان خیریه منتقل شده است.

در همین حال بیمارستان مذکور از برگزاری یک کنفرانس خبری در مورد مداوای بیماری تیموشنکو خبر داد. با این حال مقامات بیمارستان اعلام کردند شخص تیموشنکو در این کنفرانس حضور نخواهد داشت.

رهبر اپوزیسیون اوکراین پیش از عزیمت به برلین، در نشست سران حزب مردم اروپا در دوبلین شرکت کرد. پیشتر یک تیم پزشکی از بیمارستان خیریه آلمان، تیموشنکو را در زندانی در اوکراین معاینه کرده و از کی یف خواسته بودند وی را برای درمان به آلمان اعزام کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار