ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لاوروف: اگر صداقت باشد مذاکره می کنیم

کد خبر: ۳۸۵۱۴۸
| |
9954 بازدید
وزیر خارجه روسیه بحران ایجاد شده در اوکراین را بحرانی تصنعی خوانده در عین حال به آمادگی روسیه برای مذاکره تاکید کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی ، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه بحران اوکراین را یک بحران ساختگی و تصنعی خواند.

وی در ادامه گفت: روسیه تماس هایی با دولت موقت اوکراین برقرر کرد اما این دولت تحت تاثیر راست گراهای رادیکال قرار گرفت.

لاوروف تاکید کرد:اگر غرب صداقت داشته باشد و مثل شریک عمل کند ما آماده گفتگوهای بیشتر هستیم.

دشچیتسیا وزیر خارجه موقت اوکراین در واکنش به اظهارات سرگئی لاوروف گفت: نشانه های از امیدواری وجود دارد که روسیه آماده مذاکره باشد.

وزیر خارجه اوکراین گفت: ما با روس ها نشسته ایم و مذاکره نکرده ایم اما برای هم پیغام می فرستیم.

وی در ادامه همچنین گفت: مواضع روسیه قطعی نیست آنها پیشنهادات را پذیرفته اند و در حال بررسی آن هستند که این خود جای امیدواری است.

وی درباره جزئیات پیشنهاد اوکراین به روسیه چیزی نگفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار