صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پايين کشيدن پرچم قطر در بحرين

کد خبر: ۳۸۴۹۸۹
| |
10169 بازدید
به گزارش شيعه آنلاين، چند روز پيش خبري توسط رسانه هاي عربي منتشر شد مبني بر اينکه کشورهاي عربستان سعودي، امارات متحده عربي و بحرین سفیران خود را از قطر فراخواندند و تصميم دارند روابط ديپلماتيک خود را با اين کشور قطع کنند.

گفتني است،‌ این خبر از سوی خبرگزاری رسمی عربستان سعودي نیز منتشر شد و مسئولان "ریاض"، "ابوظبی" و "منامه" به طور جداگانه آن را تایید کرده‌اند.

در همين حال منابع دیپلماتیک اعلام کردند که این اقدام بدلیل اختلاف میان سه کشور مذکور با قطر بر سر روابط دوحه و اخوان المسلمین است و نشان از عمق اختلافات میان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس دارد.

این درحالی است که با وجود اختلافات شدید، کشورهای عربي حوزه خلیج فارس سعی دارند شورای همکاری خلیج فارس را به اتحادیه خلیج فارس تبدیل کنند که با توجه به شرایط پیش آمده، این مساله بسیار بعید به نظر می‌رسد.

اما در اين ميان تصويري که خبرنگار افتخاري ما از منامه پايتخت بحرين ارسال کرد،‌ نشان مي دهد به دستور مقامات بحرين، پرچم قطر در حال پايين کشيده شدن در بحرين است. پايين کشيدن پرچم يک کشور، نشان دهنده تيرگي شديد روابط است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟