صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کری و لاوروف در رم دیدار کردند

وزرای خارجه آمریکا و روسیه پیش از این روز چهارشنبه در پاریس دیدار و درباره بحران شبه جزیره کریمه در اوکراین گفت‌وگو کرده بودند.
کد خبر: ۳۸۴۶۹۰
| |
4400 بازدید
وزرای خارجه آمریکا و روسیه در رم دیدار و درباره مسائل اوکراین گفت‌وگو کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، جان کری، وزیر خارجه آمریکا و سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در حاشیه نشستی در رم، پایتخت ایتالیا با یکدیگر دیدار کردند.

یک مقام بلندپایه آمریکایی این خبر را به خبرگزاری انگلیسی رویترز داده است. این دیدار در حاشیه نشستی در رم درباره مسائل لیبی صورت گرفته و دو طرف درباره مسائل اوکراین گفت‌وگو کرده‌اند.

وزرای خارجه آمریکا و روسیه پیش از این روز چهارشنبه در پاریس دیدار و درباره بحران شبه جزیره کریمه در اوکراین گفت‌وگو کرده بودند.

جان کری پیش از این با همتایانش از کشورهای انگلیس، آلمان، ایتالیا و فرانسه دیدار کرده و به آنها درباره طرح‌هایی از آمریکا مبنی بر تحریم مقامات و افراد مرتبط با حوادث کریمه اوکراین اطلاع داده بود.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات