اضافه خدمت مشمولان غایب بخشیده شد
کد خبر: ۳۸۴۶
| | 9170 بازدید
مدیر مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد: مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا، اضافه خدمت ناشی از غیبت اولیه همه مشمولان وظیفه را که تا عید غدیر خم امسال به خدمت اعزام می شوند ، عفو کردند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار موسی کمالی افزود: این مشمولان بدون تحمل اضافه خدمت از خدمت ترخیص خواهند شد و این مصوبه از نهم دی امسال لازم الاجراست و نیروهای مسلح اقدامات لازم را به عمل خواهند آورد.
کمالی گفت: این بخشش در سال های آینده استمرار نخواهد یافت بنابراین مشمولان وظیفه برای خدمت دوره سربازی به موقع خود را معرفی کنند تا دچار مشکل اضافه خدمت نشوند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
چرا مثلا كسانيكه خودشان را به موقع معرفي كنند را 14 ماه يا 16 ماه به خدمت نمي برند ولي اگر كسي غايب باشد به هر حال بخشيده مي شود؟
دوسال پيش هم اعلام كردند كه اين بخشودگي ديگر تكرار نمي شود و چهار سال پيش اعلام كردند قانون خدمت تا سال 86 تغيير نمي كند.
در قانون اگر كسي چند سال متوالي معافيت كفالت خواهر داشته باشد معاف دائم مي شود ولي براي كسانيكه از معافيت تحصيلي استفاده كرده اند و دانشگاه رفته و درس خوانده اند و بعد هم ازدواج كرده اند و از بد روزگار كفالت همسر و فرزند هم دارند و پدر شده اند ته تنها معافيتي تعلق نمي گيرد كه حتي حقوق آن ها هم همان حقوق ناچيز سربازي است.
آيا وقتي قانونا به كسي معافيت داده مي شود چرا براي كسانيكه به سني مي رسند كه امكان دوسال سربازي رفتن را ندارند و اين دوسال يعني سوزاندن حاصل كار و تلاش خود و بي ساماني خانواده سرباز فكري نمي شود. آيا همه پدر و پدر زن پولدار و خانه مفت دارند يا بايد هم كرايه خانه و خرج خود را دربياورند و هم سربازي مفت با ليسانس و فوق ليسانس بكنند.
آيا كسي پاسخ اين را مي دهد.
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



