ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امریکا تهاجم روسیه را محکوم کرد

کد خبر: ۳۸۴۲۰۱
| |
6812 بازدید
«جان کری» وزیر خارجه آمریکا امروز با حضور در کنفرانس خبری در کی‌یف، گفت مردم اوکراین به دنبال تعیین سرنوشت خود هستند.

به گزارش فارس، وی در ادامه اقدام روسیه در شبه‌جزیره «کریمه» را «تهاجم» توصیف کرد و گفت ایالات متحده اقدام فدراسیون روسیه را محکوم می‌کند.

وزیر خارجه آمریکا همچنین با اشاره به تحولاتی که در کریمه رخ داده، مدعی شد که آمریکا در کنار مردم اوکراین ایستاده است.

وی با اشاره به اظهارات امروز «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه که «ویکتور یانوکوویچ» را همچنان رئیس‌جمهور اوکراین و دولت انتقالی را متشکل از عناصر افراطی دانسته بود، گفت دولت موقت از سوی بخش اعظم پارلمان مورد تائید قرار گرفته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار