بیمه زنان خانه‌دار منتفی شد

کد خبر: ۳۸۲۹۶۹
| |
4923 بازدید

بیمه زنان خانه‌دار به دلیل عدم اختصاص ردیف بودجه از سوی دولت برای اجرای آن در سال 93 با مخالفت شورای نگهبان مواجه شد.

به گزارش فارس، زهرا سجادی، گفت: روند اختصاص بودجه برای لایحه بودجه هر سال به این ترتیب است که برای برنامه‌ای که دولت ارائه می‌دهد باید ردیف بودجه خاصی در نظر گرفته شود و اگر هر برنامه‌ای بدون ردیف بودجه ارائه شود قطعاً شورای نگهبان با آن مخالفت می‌کند.

وی ادامه داد: بیمه زنان خانه‌دار نیز به دلیل عدم اختصاص ردیف بودجه از سوی دولت برای اجرای آن در سال 93 با مخالفت شورای نگهبان مواجه شد.

این کارشناس امور زنان تصریح کرد: قرار بود برای اجرایی شدن بیمه زنان خانه‌دار ردیف‌هایی در نظر گرفته شود تا بدون اما و اگر، این بیمه اجرایی شود مانند بودجه فرهنگی کشور که ردیف بودجه خاصی نیز به آن اختصاص داده می‌شود.

وی ادامه داد: بنابراین و با توجه به مخالفت شورای نگهبان، اجرای بیمه زنان خانه‌دار برای سال 93 ظاهراً منتفی شده است مگر اینکه مجلس بتواند از محل درآمدهای دولت اعتباری را برای اجرای بیمه زنان خانه‌دار در نظر بگیرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت