امحای بیش از یک میلیون سی‌دی غیرمجاز

رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ از امحای بیش از یک میلیون سی‌دی غیرمجاز و دستگیری 60 نفر در این راستا خبر داد.
کد خبر: ۳۸۲۶۵۶
| |
4667 بازدید
رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ از امحای بیش از یک میلیون سی‌دی غیرمجاز و دستگیری 60 نفر در این راستا خبر داد.

به گزارش ایسنا،  سرهنگ علیرضا محرابی صبح امروز در حاشیه پنجمین مرحله از طرح جمع‌آوری محصولات ضد فرهنگی، گفت: در ادامه تدابیر فرمانده انتظامی تهران بزرگ مبنی بر اجرای گسترده طرح‌های امنیت محله ‌محور، پنجمین مرحله از طرح جمع‌آوری و امحای سی‌دی‌های غیرمجاز در سطح تهران بزرگ اجرایی شد.

وی با بیان اینکه در طرح‌های اجرا شده در بهمن و اسفند ماه امسال بیش از یک میلیون سی‌دی غیرمجاز کشف و امحا شد، گفت: عمده این سی‌دی‌های مکشوفه به صورت غیرمجاز تهیه و تکثیر می‌شد.

رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ با بیان اینکه در این راستا تعداد 60 نفر در قالب چندین باند شناسایی و دستگیر شدند، افزود: عمده افراد دستگیر شده در حوزه تکثیر غیرمجاز فیلم‌ها فعالیت می‌کردند که بررسی‌ها نشان داده است این افراد در تهران فعالیت کرده اما سی‌دی و اقلام خود را به سایر شهرها منتقل می‌کردند.

به گفته وی، در میان دستگیر‌شدگان علاوه بر افرادی که به صورت عمده اقدام به تکثیر غیرمجاز فیلم‌ها می‌کردند، افرادی که در سر راه چهارراه و خیابان‌ها نیز اقدام به فروش می‌کردند، به چشم می‌خورد.

محرابی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون شاهد افزایش 70 درصدی کشف و امحای سی‌دی‌های غیرمجاز در پایتخت بوده‌ایم، گفت: خوشبختانه برخورد مناسبی از سوی قوه قضائیه و ناحیه 21 صورت گرفته است و امیدواریم این برخوردها تداوم داشته باشد.

به گفته رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ، این طرح با همکاری وزارت ارشاد اجرایی شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت