وزیرخارجه سنگاپور:

توافق هسته ای با ایران به نفع جهان است

وزیر خارجه سنگاپور در ادامه تصریح کرد: وقتی که بتوانیم به چنین توافقی دست یابیم به نفع ایران، منطقه و جامعه بین الملل خواهد بود.
کد خبر: ۳۸۲۱۸۲
|
۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۷ 25 February 2014
|
4279 بازدید
وزیر خارجه سنگاپور دستیابی به یک توافق هسته ای جامع با ایران را به نفع ایران، منطقه و جامعه جهانی خواند.

به گزارش مهر به نقل از تودی، شانموگام وزیر خارجه سنگاپور ابراز امیدواری کرد تا ایران و گروه 1+5 بتوانند به یک توافق هسته ای جامع دست یابند.

وی که سرگرم دیدار از ایران است گفت: دست یابی به چنین توافقی می تواند نگرانی های جامعه جهانی درباره برنامه هسته ای ایران را از بین ببرد.

وزیر خارجه سنگاپور در ادامه تصریح کرد: وقتی که بتوانیم به چنین توافقی دست یابیم به نفع ایران، منطقه و جامعه بین الملل خواهد بود.

این مقام سنگاپوری همچنین تصریح کرد: سنگاپور بر اساس مسئولیت بین المللی خود حق هسته ای ایران در چهار چوب NPT را به رسمیت شناخته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت