صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

نامه سرگشاده شماري از سهامداران مخابرات

کد خبر: ۳۸۱۷۲
| |
8826 بازدید

عده‌اي از سهامداران مخابرات، در نامه‌اي سرگشاده که نسخه‌اي از آن براي «تابناک» فرستاده شده آورده‌اند:
احتراما به استحضار مي‌رسانيم که جمعي از سهامداران حقيقي مخابرات، نامه‌اي اعتراض آميزي درباره تخلفات فراوان در صورت‌هاي مالي مخابرات و هزينه تراشي‌هاي و مسائل ديگر تهيه کرده‌اند که نسخه‌اي از متن نامه نوشته شده را به بيت مقام معظم رهبري و دفتر رسيدگي به شکايات مردمي ايشان و همچنين به نهاد رياست جمهوري و مجلس شوراي اسلامي و بازرسي کل کشور فرستاده شده است که رونوشتي از آن نامه در اختيار سايت تابناک قرار مي‌گيرد که 18 هزار سهامدار جزء، انتظار دارند، در صورت امکان، اعتراض آنان از طريق اين سايت بازتاب يابد.

به نام خدا
متأسفانه تحرکاتي در شرکت مخابرات ايران که اخيرد سهام آن در بورس عرضه شده، در حال وقوع است که موجبات دلسردي و نارضايتي بسياري از سهامداران را فراهم آورده است که از جمله ‌اين موارد عبارتند از:
نخست: بسته ماندن بيش از سه ماهه نماد مخابرات به بهانه‌هاي مختلف که باعث عدم نقد شوندگي سرمايه‌هاي بيش از 18000 سهامدار اين شرکت شده است؛ آن هم در اين ايام نزديک به پايان سال و نياز مبرم سهامداران به نقدينگي.

دوم: عدم شفافيت صورت‌هاي مالي و پنهان نمودن سود در صورت‌هاي مالي با هزينه تراشي‌هاي گوناگون به منظور دلسرد نمودن سهامداران جزء (مردم) با غير سودآور نشان دادن مخابرات به رغم تبليغات هنگام واگذاري در بورس! و درآوردن سهم از دست سهامداران خرد (مردم) با خسته نمودن آنها.

سوم: تحميل هزينه‌هاي کاملا نا مرتبط به صورتهاي مالي مخابرات بنابه اعتراف صريح مديريت عامل آن و سوابق آن در جلسه مجمع تقسيم سود به تاريخ 28 آبان 87 و جلسه معارفه شرکت در سي‌ام بهمن و مصاحبه‌هاي ايشان در روزنامه‌هاي کثير الانتشار موجود است.

چهارم: دندان تيز نمودن تعدادي از ارگان‌هاي کشوري و لشکري براي خريد بلوک مديريتي مخابرات در بورس و دامن زدن به جو بي‌اعتمادي در جهت تخريب قيمت سهم و بزخري آن از دولت به قيمتهاي بسيار ناچيز در حد 300 تومان!!! براي بلوک مديريت چنين شرکتي عظيم که داراي مشتريان خارجي در قيمت‌هاي به مراتب بالاتر در حدود يک دلار (1000تومان) براي هر سهم است.

پنجم: در حالي که ‌اين سهم خريدار خارجي از کشور‌هاي دوست و مسلمان همچون اندونزي و مالزي (به اعتراف رئيس سازمان خصوصي سازي آقاي دکتر کرد زنگنه) دارد، اما به بهانه‌هاي مختلف مثل استراتژيک بودن و از اين قبيل جوسازي‌ها، قصد تخريب قيمت تابلو سهم که تابعي از قيمت معامله بلوک مديريت آن خواهد بود، دارند، در صورتي که موارد مشابه صدور پروانه بهره‌برداري براي اپراتور همراه دوم (ايرانسل) و اخيرا در شرف صدور پروانه بهره‌برداري نسل سوم تلفن همراه براي شرکت اتصالات متعلق به کشور دوست و برادر امارات! که ادعاهاي ارضي و بد رفتاري با مسافران ايراني و جعل نام خيلج فارس از کوچکترين اقدامات برادرانه ‌اين کشور همجوار مي‌باشد، اما وقتي صحبت از واگذاري سهام مخابرات ايران مي‌‌شود و ارگان‌هاي مربوطه که براي اين لقمه چرب دندان تيز نموده‌اند، شروع به تخريب و جوسازي منفي مي‌کنند.

لطفا با توجه به نزديکي معامله عمده سهم در بورس و نارضايتي فزاينده سهامداران جزء که ملجأ و مأوايي براي رسيدگي به شکايات از سودجويان نمي‌يابند، دستور رسيدگي آني صادر فرماييد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۵
بنده هم به نوبه خود از سایت خبری تابناک نهایت تشکر به خاطر انعکاس این خبر را دارم و خواهشمندم از این سایت و سایر سایتها که مسئولیت خطیری بدوش دارند در ارائه اینگونه اخبار که منعکس کننده الام ومشقات عامه مردم میباشد وکمتر ارگانی یافت میشود که مردم بتوانند به این اسانی مشکلات خود را به سمع برسانند وطلب مدد نموده وامید به رفع مشکل موجود داشته باشند و پیگیری انرا از همچین رسانه هایی متوقع باشند ارزوی موفقیت وپیروزی وهمچنین طلب مغفرت از درگاه باریتعالی برای مسئولین اگاه و زحمت کش ملتمس هستم
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار